علی طالبی، رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزشوپرورش قم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، در خصوص آخرین وضعیت مدارس سمپاد قم گفت:از ۱۵ شهریورماه سال تحصیلی گذشته علی رغم شیوع کرونا وشرایط غیر حضوری کلاسها ارائه خدمات آموزشی باکیفیت خوب دربستر فضای مجازی را در دستور کار قرار دادیم.
او افزود:در سال تحصیلی ۱۳۹۹_۱۴۰۰ ،دو هزار و ۲۵۴ دانشآموز دختر و پسر در هشت مدرسه استعدادهای درخشان استان قم،۱۰۴۷ نفر در متوسطه اول و ۱۲۰۷ نفر درمتوسطه دوم مشغول به تحصیل هستند.
طالبی در ادامه از کسب ۸ رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور سال ۹۹ در مدارس سمپاد استان وپذیرش در دانشگاههای معتبر کشور خبرداد و گفت: کسب رتبه پنجمی کشور در جشنواره خوارزمی از دیگر افتخارات مدارس تیزهوشان قم در سال گذشته با توجه به محدویتهای کرونایی است.
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزشوپرورش قم افزود:۱۷۸ دانشآموز تیزهوش قمی پایههای دهم و یازدهم واحدهای آموزشی متوسطه دوم استان در مرحله نخست آزمون ملی المپیادهای علمی پذیرفته شده اند که نسبت به پارسال ۵۲ درصد رشد یافته است.
او بیان کرد: فرآیند آزمون المپیادهای علمی دانشآموزی هر سال بهصورت هماهنگ در ۱۲ رشته ادبی، اقتصاد و مدیریت، تفکر و کارآفرینی، جغرافیا، سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، ریاضی، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زیستشناسی، زمینشناسی، نجوم و اخترفیزیک از میان داوطلبان پایههای دهم و یازدهم در سطح کشور طی ۳ مرحله برگزار میگردد.
طالبی اضافه کرد: آن دسته از داوطلبانی که آزمون مرحله سوم معروف به دوره تابستانی را با موفقیت به پایان رسانند، به مدال طلا، نقره یا برنز دست خواهند یافت.
او ادامه داد: در هفت رشته اصلی از ۱۲ رشته موجود در المپیادهای علمی دانشآموزی، حائزان مدالهای کشوری ضمن عضویت در بنیاد ملی نخبگان از مزایای سهمیه در کنکور سراسری نیز بهرهمند میشوند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزشوپرورش قم افزود: در سال تحصیلی پیش رو برای نخستین بار در استان، رشته هنرستانی کامپیوتر (گرایش شبکه و نرمافزار) در دبیرستان پسرانه استعدادهای درخشان شهید دکتر شهریاری قم ایجاد میشود که دانشآموزان پایه نهم سال مستعد علاقهمند به ادامه تحصیل در رشتههای فنی و حرفهای، از سال تحصیلی آینده، از این خدمات آموزشی و پرورشی در مدارس استعدادهای درخشان بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام/ش