سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استخوان‌هایتان را با دانه‌های یک میوه تابستانی مستحکم کنید

با مصرف دانه های یک میوه آبدار و محبوب تابستانی می‌توانید به سلامت استخوان‌ها و کنترل فشار خونتان کمک کنید.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مصر الآن، هندوانه به طور گسترده ای مورد مصرف و ترجیح بسیاری از افراد در سراسر جهان است و یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی با خاصیت طراوت بخشی و مرطوب کنندگی برای بدن است که برای سلامتی نیز بسیار مفید است.

هندوانه مانند برخی دیگر از انواع میوه ها مانند انگور ، سیب و توت دارای دانه است. بسیاری از افراد به دلایل زیادی از خوردن آن دانه ها خودداری می کنند که یکی از این دلایل طعم تلخ آنهاست.

کارشناسان گزارش می دهند که از بین بردن دانه های هندوانه به معنای از دست دادن مواد مغذی مهم و اساسی در آنهاست.

کارشناسان تاکید می کنند که این دانه ها منبع خوبی از بسیاری از مواد معدنی از جمله منیزیم و آهن هستند، بنابراین توانایی تقویت ایمنی و کمک به کنترل فشار خون را دارند و همچنین حاوی اسیدفولیک و کلسیم هستند.

منگنز، مس و پتاسیم از دیگر عناصر مغذی دانه هندوانه هستند که همین امر باعث می شود استخوان ها قوی و محکم شوند، زیرا این مواد معدنی به بهبود تراکم استخوان کمک می کنند و ریز مغذی های موجود در آنها می توانند روند متابولیسم را تقویت کنند.

بنابراین، متخصصان تأکید می کنند که برای بهره مندی حداکثری، نباید دانه های هندوانه را از قبل تفت داد یا مغز آن را خورد، بلکه باید آنها را خوب جوید و همچنین می توان آن دانه ها را در روغن کمی سرخ کرد و در سالادها یا آب میوه ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

نکاتی برای حفظ سلامتی در ماه رمضان

مشکل کم آبی بدن در ماه رمضان را چگونه حل کنیم؟

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
ولی من خوندم که میفرماید، ،؛ دانه و انتهای هر میوه ای را دور بریزید
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
اتفاقا دانه هندوانه نه تنها تلخ نیست بلکه خیلی هم خوشمزه است مخصوصاً با پوست خورده بشه
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
عجب!