سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز ملخ زدایی از بوستان های جنگلی حاشیه شهر قم

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز قم از آغاز سم‌پاشی بوستان‌های جنگلی حاشیه شهر علیه آفت ملخ خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، پیام جوادیان،مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به شروع فصل آفت ملخ و راهکار‌های کلینیک فنی سازمان پارک‌ها برای مبارزه با این آفت در فضای سبز شهری قم اظهار کرد: هرسال بعد از شروع فصل بهار در سراسر کشور آفت ملخ خصوصاً در مناطق جنوبی و مرکزی شایع می‌شود و دو گروه ملخ در کشور و سطح محصولات کشاورزی و باغبانی و فضای سبز خسارت می‌زنند که گروهی ملخ‌های مهاجر است که از کشور‌های همسایه وارد کشور می‌شوند و گروه دوم ملخ‌های داخل کشور هستند که تکثیرشده و در فصل بهار پیدایش دارند.

او افزود: بسیاری از ملخ‌های مشاهده‌شده در سطح شهر قم از نوع دوم هستند و در این فصل تکثیرشده و در اواخر تابستان وارد خواب زمستانی شده تا در بهار بعدی پیدا شوند.

جوادیان ادامه داد::: هرسال در فصل بهار پایش و رصد‌ها را در حواشی بوستان‌ها انجام می‌دهیم و در حال حاضر در بوستان جنگلی مرجعیت این آفت مشاهده‌شده و با هماهنگی جهاد کشاورزی مقررشد که این سازمان نقاط حاشیه‌ای شهر و مجموعه مدیریت شهری عرصه‌های داخل شهر را آفت کشی کند.

جوادیان گفت: پارسال دو نوبت سم‌پاشی داشتیم و کنترل خوبی انجام شد و کم خطرترین سموم مورد استفاده قرار گرفت و امسال نیز این برنامه با زمان‌بندی بهتر در دستور کار است.

او  با تأکید بر این که سم‌پاشی بوستان جنگلی مرجعیت انجام‌شده است و این آفت در این نقطه کنترل‌شده است، افزود: این آفت ابتدا به گیاهان علفی و درختچه‌ای حمله کرده و پس از طی سنین مختلف و قابلیت پروازی می‌تواند به درختان بلند هم صدمه بزند و بهتر است در سنین کمتر سم‌پاشی صورت گیرد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم تصریح کرد: رصد و پایش آفت ملخ از سویکارشناسان گیاه‌پزشکی که در هر منطقه فعالیت می‌کنند انجام‌شده است و به‌محض این که گزارش مشاهده آفت به دست سازمان برسد با هماهنگی صورت گرفته از سوی فضای سبز منطقه سم‌پاشی آغاز  و در این عملیات تمام دستورات فنی توسط سازمان ارائه می‌شود.

جوادیان گفت: اگر این آفت کنترل نشود حتی حمله به درختان صورت می‌گیرد و در سال‌های قبل مشاهده‌شد با تغذیه از بوستان‌های جنگلی به داخل شهر پرواز  و علاوه بر ایجاد مزاحمت برای شهروندان به گیاهان و درختان و فضای سبز داخل شهر خسارت وارد می‌کنند.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.