سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در دیدار با جمعی از کارگران:

کارگران ستون فقرات جامعه هستند که همواره پای این نظام و کشور ایستاده‌اند

رئیس جمهور از کارگران به عنوان ستون فقرات جامعه که همواره پای نظام و کشور ایستاده و در همه صحنه‌های دفاع از انقلاب و نظام حضور داشته‌اند، نام برد.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز چهارشنبه و در آستانه ۱۱ اردیبهشت ماه روز جهانی کارگر، در دیدار جمعی از کارگران، با اشاره به مشکلات جامعه کارگری کشور اظهار کرد: امروز متاسفانه امنیت شغلی و معیشت این قشر زحمتکش جامعه، به واسطه تحریم‌های ظالمانه و غیرانسانی آمریکا و همچنین شیوع ویروس عالمگیر کرونا مورد تهدید قرار گرفته است.

روحانی با بیان اینکه در مقابله با جنگ اقتصادی سه ساله دشمن علیه ملت ایران، کارگران سربازان خط مقدم بوده اند، گفت: دولت با افتتاح طرح‌های ملی طی یکسال گذشته برای تداوم تولید تلاش کرد و کارگران با فداکاری و ایثار خود در مراکز تولیدی و کارخانجات دشمن را در تحقق اهدافش برای به تعطیلی کشاندن چرخه تولید در کشور ناکام گذاشتند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به آثار و تبعات شیوع ویروس کرونا در جهان و از جمله ایران بر کسب و کار‌ها و اشتغال کارگران، گفت: متاسفانه شیوع این بیماری عالمگیر تاثیرات نامطلوبی روی اشتغال کارگران و اصناف و مشاغل مختلف داشته است، اما دولت همه تلاش خود را در این مدت انجام داده که با ارائه تسهیلات و کمک‌های حمایتی، تا حد توان از بار سنگین این مشکلات بکاهد.

روحانی در ادامه با اشاره به سوء استفاده معاندان و بدخواهان نظام از اعتراضات صنفی جامعه کارگری ایران، گفت: تردیدی وجود ندارد که مشکل جامعه کارگری صنفی بوده و هیچ سویه سیاسی ندارد و این صنف شریف با هوشیاری کامل ضمن بیان مشکلات و مطالبات خود از مسیر صحیح، اجازه بهره برداری سیاسی را به دشمنان و مخالفان کشور و نظام نخواهند داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه آنچه امنیت شغلی کارگران را تضمین می‌کند، ایجاد رونق اقتصادی است، گفت: بهترین راه کمک به بهبود وضعیت کارگران، کمک به بهبود اقتصاد کشور است و کسانی که به ظاهر سنگ کارگران را به سینه می‌زنند باید کمک کنند تا اقتصاد ایران همانند همه اقتصاد‌های دنیا به ریل اصلی و طبیعی خود برگردد.

روحانی با بیان اینکه دولت برای فراهم کردن زمینه اشتغال و کاستن از نرخ بیکاری در کشور اقدامات زیادی انجام داده و قبل از جنگ اقتصادی در طول ۴ سال (۹۳ تا ۹۶)، به طور متوسط سالانه ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است، گفت: همه تلاش خود را انجام می‌دهیم تا در کنار ایجاد اشتغال پایدار مانع از بیکاری شاغلین شویم، زیرا اعتقاد داریم از دست رفتن یک شغل، بازکردن راه برای نوعی آسیب اجتماعی خواهد بود.

رئیس جمهور کارگران را مهمترین تولید کنندگان ثروت ملی در کشور دانست و افزود: عدالت اجتماعی زمانی تحقق پیدا می‌کند که تولید کنندگان ثروت، دسترنج واقعی خود را بدست آورند و دولت برغم همه تنگنا‌های مالی ناشی از تحریم‌ها و کرونا و فقدان منابع مالی موثر همه تلاش خود را برای حمایت از کارگران با افزایش حقوق‌ها انجام داده است.

روحانی در ادامه با اشاره به اهمیت نقش تشکل‌های کارگری، اظهار داشت: اهمیت تنظیم رابطه میان کارگر و کارفرما ایجاب می‌کند به تشکل‌های کارگری و کارفرمایی میدان داده شود تا با مطالعه، مشکلات صنف متبوع را اولویت بندی کرده و پیشنهاد‌های اجرایی خوبی را برای رفع مشکلات به دولت ارائه دهند.

رئیس جمهور مطالبات جامعه کارگری را به حق و درست خواند و تاکید کرد: این مطالبات باید مورد توجه جدی قرار بگیرد و این وظیفه دولت و همه دستگاه‌های ذیربط است که نسبت به همه دغدغه‌ها و انتظارات به حق کارگران پاسخگو باشیم.

روحانی در پایان تاکید کرد: تحقق شعار سال و افزایش تولید در گروی همکاری مثلث بخش خصوصی، دولت و مجلس است و امیدواریم مشکلات کارگری در غوغا‌های انتخاباتی گم نشود و مشکلات کارگران صرفا دستمایه تسویه حساب‌های سیاسی انتخاباتی قرار نگیرد.

در این مراسم تعدادی از فعالان بخش‌های مختلف جامعه کارگری و نمایندگان تعدادی از تشکل‌های کارگری به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

سخنرانان با اشاره به وضعیت و مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور ناشی از شدیدترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه این کشور و نیز شیوع کرونا در ۱۴ ماهه اخیر، در عین حال از زحمات و اقدامات دولت برای حمایت از جامعه کارگری در حد توان قدردانی کردند.

لزوم توجه بیشتر به جامعه حقوق بگیر کارگری و نیز بازنشستگان، اصلاح کامل موضوع قرارداد‌های موقت کارگری، ایجاد امکان بهره‌مندی نخبگان عرصه کارگری از حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان، لزوم حمایت بیشتر از موضوع تامین مسکن برای کارگران، رضایت نسبی از میزان افزایش حقوق و رضایت از روند بررسی افزایش حقوق سالانه و نیز اعلام رضایت از اصلاح سازوکار کمیته سه جانبه تعیین حقوق و دستمزد از عمده‌ترین مواردی بود که از سوی فعالان و نمایندگان تشکل‌های کارگری در این جلسه بیان شد.

در مراسم امروز همچنین با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعدادی از برگزیدگان جامعه کارگری کشور تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
علی رضا
۰۶:۰۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
جهت شادی روح برجام دوقیقه نه سی ثانیه نطق نفرمایید تا ملت ایران این همه در عذاب نباشه
ناشناس
۰۵:۴۳ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
جناب روحانی چرا کوتاهی خود درباره کارگرها را گردن کشورهای دیگه میندازید؟چرا من کارگر شرکت نفت بعد از ۲۵سال نباید تبدیل وضعیت شوم و امکانات پزشکی و رفاهی شرکت نفت به من و فرزند معلول ذهنی حرکتی اینجانب داده شود؟تبعیض حقوقی و خدمات پزشکی و رفاهی در شرکت نفت زیاد است.آیا اقدام کردید برای رفع آنها؟
ناشناس
۰۵:۰۰ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
عجب جالبه حالا کارگران شدند ستون فقرات جامعه.ما ها که حق زندگی کردن نداشتیم با یک وعده غذا خوردن که کسی نمیره.خدا تو رو و دارو دسته ات می‌شناسه. ما دیگه با رای درست آغاز روز های خوش میبینیم
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
غذا نخورید،ماهی بخورید
ناشناس
۰۲:۴۸ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
ستون فقرات کارگران رو شکستید
ناشناس
۰۲:۰۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
سقوط فقرات کشور در حال شکستن است .جناب بی تدبیر و امیدوار به غرب
علی
۰۱:۱۳ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
دو ماهه یه حق مسکن رو تو جلسات دولتت تصویب نکردی، دم از حقوق کارگر میزنی؟ با حقوق یه کارگر یک ماه میتونی زندگی کنی آقای رئیس دولت؟!!! جلسات تشریفاتی و سخنرانی الکی فایده نداره، مدیریت ضعیف داره کارگرا رو هر روز فقیرتر میکنه
ناشناس
۰۱:۰۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
یعنی این عزیزانی که در جلسه شرکت کردند از قشر کارگران زحمتکش هستند یا از کارگرانی هستند که روی سر کارگر ریاست می کنند.
ناشناس
۲۳:۵۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
شما همه چی میگی ایا میدونی چقدراهوناله همین کارگران گردنته
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
خدا بداد کارگران برسه معلوم نیس این دو ماه آخری چه آشی براشون پخته.
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
بدادشون برس
حکمت
۲۳:۳۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
ایران ما افتاده دست یه عده میلیاردرکه فقط پول میشناسندواعمال شان زندگی کارگران را هم نابودکردبعدبرای خودنمایی ازحمایت ازکارگرحرف میزنندونمک برزخم کارگران میپاشند
ناشناس
۲۳:۳۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
فقط حرف؟؟؟؟
ناشناس
۲۳:۱۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
اگر به قشر کارگر نرسیم
دل بکار نمیدهند و
اگر مجبوری کاری انجام دهند
مثل ماشین پراید
پیچ و مهره توی خیابان میریزد
باید اسم کارگر ثبت بشه که کدام کار را او انجام داده
تا ترس از اخراج
باعث بشه .کارش را خوب انجام بده و
باعث خسارت و خطر برای مصرف کننده پیش نیاد
ناشناس
۲۳:۰۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
یک جوری ستون فقرات رو شکستین که حالا حالاها نمیتونن بیستن شما اصلاح طلب ها همیشه دشمن قشر مستضعف بودید
ناشناس
۲۲:۴۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
ستون فقرات جامعه که شکسته
محمد
۲۲:۳۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
اخ اخ چطور شده یاد گرگران افتادی
وقتی که باز نشسته کارگر یک سوم بازنشسته کشوری و لشکری میگیره یاد کارگران کنید
ناشناس
۲۲:۲۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
ای داد بی داد،،،،،کارگر بیچاره،،،،،،،،که باید بسوزه و بسازه،،،
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
دست درد نکنه 2ماه از فصل بهار میگذره هنوز حق مسکن کارگران تصویب نشده
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
کارگران ستون فقیر جامعه هستن
اینجور زیباست
یا ستون فقرات شکسته
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
کارگران عزیزند- معلمان عزیزند- کادر درمان عزیزند- کارمندان دولت عزیزند- خیلی ها عزیزند ولی در نهایت بعضی ها عزیزترند!!
ناشناس
۲۲:۰۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
فقط حرف می زنید

کارگر را بدبخت کردید رفت فقط دیگه حرف نزنید
ناشناس
۲۲:۰۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
خسارت های برجام از جنگ 8 ساله با عراق بیشتر بود در جنگ با عراق اگرشده با کوپن و... روغن و گوشت و... به همه میرسید ولی الان قعطی هست نیازهای اساسی مرغ و.... گیر نمیاد
ناشناس
۲۲:۰۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
ستون فقراتی دیگه باقی نمانده برای مردم جامعه.زیرا که تو در این ۸ سال با سیاستهای غلط و اشتباهت کمر مردم رو شکوندی.
گارکر(برده داری نوین)
۲۲:۰۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
واقعا در حق گارگر ظلم میشه ربطی هم به تحریم و کرونا هم نداره چون خودم میبینم من لیسانس دارم و به عنوان یه گارگر تو یه شرکت کار میکنم که حدود ۸ نفر هستیم در آمد شرکت واسه یه سال چند میلیاردی هست یعنی حدودا۳۰۰میلیون در ماه واسه کار فرما میمونه. برای ما هم دولت حدودا ۳ میلیون تعیین کرده که حقوق یکسال ما ۸ نفر یک ماه کار فرما میشه واقعا نمیدونم بر چه اساس و منطقی این حقوقها رو تعیین میکنن با این وضع اوضاع. حالا جالب اینجاست که کارفرما با اون در آمد هر روز آه ناله میکنه حالا ببین ما چی میکشیم . واقعا جای تاسف داره.
حسین
۲۱:۵۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
نه بابا
پس چرا گارکر تا آخرش همیشه هشت اشون گروه نه اشونه
موقع حقوق دادن ستون نیستند
موقع انتخابات ستون شدند
خودتون هستید
تریلی
۲۱:۵۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
مگع تو این هشت سال کمری واسه ملت گذاشتین که ستون فقرات داشته باشن
hooman
۲۱:۵۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
هستیم وخواهی ماندتانفس میکشیم مهم اینه دولت سه چیزوبرای همه مردم درست کنه
اول مسکن
دوم کار
سوم ازدواج
مثل حاج قاسم نیازداریم .مرد.باغیرت.انسان کامل
ناشناش
۲۱:۴۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
نزدیک انتخابات شد گذاشتن هندونه زیر بغل دوباره راه افتاد
ناشناس
۲۱:۳۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
راست میگه فقط کمر فقرات کارگران خرد خردند......
م
۲۱:۲۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
حالا شما ها و بچه ها و اقوامتون بیاید بشید ستون جامعه ی خورده وام بدید به ما کارخونه راه بندازیم جلون وارداتم بگیریم ببین چ تولید کنیم!!!
ناشناس
۲۱:۲۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
اخه شما که اینقدر قشنگ میدونین کارگران ستون فقزات جامعه هستن چرا تو این هشت سال کاری نکردین