به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، هر فردی تا به سن قانونی نرسیده باشد نمیتواند در اعمال مالی خود دخالت داشته باشد، بر هیمن اساس ولی او میتواند فعالیت هایی را که مربوط به اموال فرزند است، بر عهده بگیرد.
اما سوالی که ممکن است پیش بیاید این است که مادر تا چه زمانی حق دخالت در امور مالی فرزند خود را دارد که در پاسخ به این سوال باید گفت چنانچه فرزندان صغير پدرشان فوت کرده باشد، مادران ولو اينکه حضانت فرزندان را برعهده داشته باشند، نمیتوانند در اموال فرزندان مداخله کنند و هرگونه مداخله آنان در اموال فرزندان غيرقابل قبول و معامله آنان فضولی محسوب میشود.
اما اگر پدری فوت کند و فرزندان صغیر داشته باشد، اگر پدر متوفی زنده باشد، او وظایف پدر را انجام میدهد، اما اگر صغیر، ولی خاص نداشته باشد همه معاملات قیم یعنی مادر باید با اجازه مدعی العموم وقت باشد تا زمانی که فرزندان خود به سن رشد قانونی برسند، در آن صورت مىتوانند با اخذ برگ رشد از محکمه یا رسیدن آنها به سن ۱۸ سالگی که هنوز سن رشد متعاملی است، خود اداره امور را برعهده بگیرند.
یشتر بخوانید
انتهای پیام/
یا مادر فریاد میکشد و با چشم به پدر فرزندان میگویت تنبیه کن کتک و بیشتر از مادر کتک میخوری که از پدر کتک نمیخوری ..
خشونت کنترل فرزند از دست پدر ومادر خارج میکند
چه فرزند شما پسرباشه و چه دختر از خانه فرار میکنند و سوال این است کجا روزگار میگذرانند توسط معتادان نجات پیدا میکنند و به خانه های
شیطانی هدایت می شوند پسر باشه تن به فروش موادمخدر دخترباشه تن به خودفروشی برای آزادی تابستان گرم زمستان سرد
در شیراز داریم دختر و پسرهای 20و25و30 معتادشدن و پدر مادرشان آگاه هست کاری از دستشان ساخت نیست
خانم ها تحت تأثیر احساسات، اشتباهات زیادی مرتکب میشوند
زندگی بدون مادر یعنی هیچ