سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه برگر بوقلمون با آویشن

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یک غذای رژیمی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برگر بوقلمون با آویشن یک غذای یونانی محسوب می‌شود و به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون در ردیف غذا‌های رژیمی قرار می‌گیرد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این غذای رژیمی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۵۷۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی (چرخ کرده)
۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (کباب شده)
۲ قاشق چایخوری آویشن
۱/۲ فنجان پنیر فتا
۳ حبه سیر (له شده)
۱ قاشق چایخوری ارگانو (خشک)
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)
نان همبرگر (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:


دستور تهیه:

در یک کاسه‌ی بزرگ گوشت چرخ کرده رو با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازین.
برگر‌ها رو در تابه‌ای که با مقداری روغن اسپری شده سرخ کنید.
هر طرف برگر‌ها رو ۵ دقیقه بپزین طوریکه وسطش صورتی رنگ نباشه.
در نهایت برگر‌های سرخ شده رو داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

نکات مهم:
می‌تونید سینی گریل رو اندکی چرب کنید و برگر‌ها رو گریل کنید.
ارگانو در واقع همان پونه کوهیه.
به جای پودر پیاز می‌تونید از پیاز رنده شده استفاده کنید فقط حتما آب پیاز رو پس از رنده کردن بگیرید.

منبع: شبکه آشپزی 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.