سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه؛ خوشمزه و مجلسی

در گزارش زیر طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیز کیک با ژله خرده شیشه یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین مدل‌های کیک ژله هست که معمولا برای مهمانی‌های مختلف تهیه می‌شه، این دسر کیک بسیار پر طرفداره و به راحتی تهیه می‌شه.

مواد لازم

 ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور
 ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای (یا ماسکارپونه)
 ۲۰۰ گرم خامه (پاستوریزه)
 ۱۰۰ گرم کره
 ۳ بسته پودر ژله (در طعم‌های مختلف)
 ۱ بسته پودر ژله آلوئه‌ورا
 ۱ قاشق چای خوری وانیل
 ۱ پیمانه پودر قند


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر


دستور تهیه

هر کدام از ژله‌ها رو جداگونه توی یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل می‌کنیم، اون‌ها رو توی ظرف‌ها یا قالب‌های جداگانه می‌ریزیم و توی یخچال می‌ذاریم تا خودشون رو بگیرند. بعد اونا رو از ظرف یا قالب درآورده و به شکل مکعبی برش می‌زنیم.

درست کردن چیز کیک

بیسکویت‌های پتی بور رو داخل مخلوط کن می‌ریزیم و اون‌ها رو پودر می‌کنیم. بیسکویت‌های خرد شده رو به همراه کره‌ی به دمای محیط رسیده (نرم) داخل کاسه‌ای می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم تا حالت شنی پیدا کنه.

بیسکویت‌ها رو در کف و دیواره‌ی قالب کمربندی می‌ریزیم و با فشار دست و یا گوشت کوب اون رو فشار میدیم تا منسجم بشه. قالب رو به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار میدیم.

پنیر و خامه رو داخل کاسه ریخته و با همزن برقی می‌زنیم و با هم مخلوط می‌کنیم. پودر قند و وانیل رو بهش اضافه می‌کنیم و مجددا هم می‌زنیم. یک بسته ژله آلوئه ورا رو توی نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل می‌کنیم. وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه می‌کنیم.

تکه‌های ژله رنگی مکعبی رو روی بیسکویت‌های فشرده شده می‌ریزیم و به آرامی مخلوط پنیر رو روی اون‌ها می‌ریزیم تا ژله‌های مکعبی لابه‌لای مایه پنیری دیده بشن.

قالب چیز کیک رو ۳ ساعت در یخچال می‌ذاریم. سپس قالب کمربندی رو از دور چیز کیک خرده شیشه باز می‌کنیم و با خامه و تکه‌های ژله تزئین و سرو می‌کنیم.

نکات مهم
به جای پودر ژله آلوئه ورا می‌تونیم پودر ژلاتین رو آب کرده و به پنیر اضافه کنیم.
اگه به بیسکویت پتی بور دسترسی نداریم، می‌تونیم بیسکویت ساقه طلایی رو جایگزین کنیم.
اگه می‌خواهیم پایه‌ی چیز کیک خرده شیشه شیرین‌تر باشه، می‌تونیم به مخلوط بیسکویت آسیاب شده و کره، کمی پودر قند اضافه کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.