به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب موهامورا غذاییه که هیچ وقت طعم اون از خاطرتون نمیره. این کباب لبنانی خوشمزه طرز تهیه آسونی هم داره و میتونید به راحتی توی خونه درست کنید.
مواد لازم
۴۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده و بدون چربی)
۱ قاشق چای خوری ادویه
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ عدد پیاز
به میزان دلخواه نمک
۱ فنجان جعفری
۱ فنجان سس موهامارا
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر
دستور تهیه
پیاز و جعفری رو داخل کاسهی غذاساز میذاریم و به اندازهی ممکن ریز میکنیم. گوشت و ادویهها رو اضافه میکنیم.
به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب بشن، مخلوط میکنیم. سس موهامارا رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب بشن.
یک فنجون کوچیک از مخلوط گوشت رو برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در میاریم و به مدت ۱۰ دقیقه توی فر با حرارت ۴۰۰ درجهی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار میدیم.
سیخ یا سوسیسهای گوشتی رو تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو میکنیم. کباب رو با نان پیتا و سالاد سرو میکنیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/