سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار فارس:

۴۰۰ روستا و ۱۴ شهر فارس با تنش آبی روبرو هستند / مخاطرات خشکسالی مورد توجه باشد

رحیمی گفت: با توجه به اینکه حدود ۴۰۰ روستا و ۱۴ شهر فارس با تنش آبی روبرو هستند، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید اعتباری مشخص را برای رسیدگی به مخاطرات ناشی از خشکسالی در نظر بگیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در جلسه شورای برنامه ریزی استان با بیان این که در آینده نزدیک شاهد برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا خواهیم بود، اظهارداشت: انتظار داریم همه مدیران استان همکاران خود، مراجعان و عموم مردم را برای حضور در انتخاباتی پرشور تشویق کنند.

او با اشاره به این که در انتخابات‌ها اراده و خواست مردم بر دستگاه اجرایی کشور و همچنین مجالس قانونگذاری محلی حاکم می‌شود، افزود: بخش زیادی از امنیت ملی و منافع ملی ما متاثر از مشارکت مردم در انتخابات است و باید با رفع دغدغه‌های مردم، زمینه مشارکت حداکثری مردم را در انتخابات فراهم کنیم.

استاندرا فارس با بیان این که همه دستگاه‌های اجرایی باید حداکثر همکاری را با ستاد انتخابات استان فارس داشته باشند و نیاز‌های این ستاد در زمینه نیروی انسانی و ماشین آلات و تجهیزات را تامین کنند، ادامه داد: هیچ دستگاهی اعم از اجرایی و دیگر دستگاه‌ها که از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کنند حق ندارند به نفع یا به ضرر کاندیدا‌ها اقدامی کنند و در صورت وقوع چنین تخلفی در چارچوب مقررات با آن‌ها برخورد خواهد شد.

او با اشاره به این که کاهش بارندگی نسبت به سال‌های گذشته موجب ایجاد مشکلاتی در تامین آب شرب برای برخی شهر‌ها و روستا‌های استان خواهد شد، تاکید کرد: با توجه به این که حدود ۴۰۰ روستا و ۱۴ شهر با تنش آبی روبرو هستند، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید اعتباری مشخص را برای رسیدگی به مخاطرات ناشی از خشکسالی در نظر بگیرد تا با کمک دستگاه‌های متولی، مشکلی برای مردم ایجاد نشود.

رحیمی رسیدگی به بخش بهداشت و درمان استان فارس را از دیگر اولویت‌های مورد توجه مدیریت ارشد استان برشمرد و افزود: برای تقویت بهداشت و درمان استان باید از اعتبارات ملی، اعتبارات استانی و ظرفیت‌های قانون بودجه مانند ماده ۵۶ استفاده کنیم تا شاهد حرکت این بخش به سمت وضعیت مطلوب باشیم.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با بیان این که تکمیل طرح‌های بخش بهداشت و درمان که در شرف اتمام هستند مانند بیمارستان‌های فسا، جهرم، نی ریز، ارسنجان، رستم، کازرون و مرودشت باید با جدیت بیشتری پیگیری شود تا شاهد افتتاح آن‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰ باشیم، افزود: عملیات اجرایی برخی پروژه‌ها مانند بیمارستان تامین اجتماعی شیراز، بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی میانرود و چند درمانگاه تامین اجتماعی باید با تسریع شود تا هرچه زودتر مورد استفاده مردم قرار گیرد.

او با تاکید بر این که موضوع آتش سوزی در مراتع با توجه به کاهش بارندگی‌ها باید به شدت مورد توجه دستگاه‌های مسئول قرار داشته باشد، ادامه داد: ستاد بحران استان باید آمادگی کامل داشته باشد و پیش بینی لازم توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این زمینه صورت گیرد تا با استفاده از امکانات استانی و ملی بتوانیم این بحران را مدیریت کنیم.

استاندارفارس با اشاره به این که باید فرصت مبادلات با کشور‌های دنیا بیشتر از قبل فراهم شود تا شاهد تحقق بودجه ۱۴۰۰ باشیم، اظهارداشت: در کنار رشد تورم، شاهد رشد خوبی در بودجه استان فارس هستیم و می‌توانیم در قالب اقداماتی مانند صندوق پروژه و بهره گیری از بازار سرمایه، توسعه استان را تسریع کنیم.

رحیمی با بیان این که مصوبات کمیته‌های برنامه ریزی شهرستان‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: معاونان مختلف استانداری باید حمایت، هدایت و کنترل خود را برای تقویت این کمیته‌ها در دستور کار داشته باشند و معین هر شهرستان نیز در راستای تعریف، اجرا و تکمیل پروژه ها، بیش از گذشته فعالیت کنند.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس خواستار کارآمد شدن کارگروه‌های ذیل شورای برنامه ریزی شد و ادامه داد: کارگروه‌ها نباید صرفا به یک جنبه از وظایف خود بپردازند و تلاش کنند ابعاد مختلف موضوعات را مورد توجه قرار دهند.

او بر پیگیری فروش اموال مازاد دستگاه‌ها و مولدسازی و تهاتر بدهی‌ها در قانون بودجه ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: در زمینه ایجاد صندوق پروژه، باید از تجارب موفق قبلی استفاده شود و هر دستگاه در حوزه فعالیت خود این موضوع را پیگیری کند.

استاندار فارس افزود: دستگاه‌های اجرایی باید رایزنی لازم را در زمینه استفاده از اعتبارات متمرکز شرکت‌های دولتی متناسب با نیاز‌ها و گستردگی استان صورت دهند.

نماینده مردم آباده، بوانات و خرم بید در مجلس شورای اسلامی در شورای برنامه ریزی فارس و عضو کمسیون تلفیق هم گفت: کمسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بودجه عمرانی امسال فارس را نسبت به لایحه پیشنهادی دولت ۲ و ۶ دهم برابر کرد.

رحیم زارع افزود: تلاش نمایندگان فارس برای افزایش بودجه عمرانی بود که بر این اساس امسال بودجه عمرانی هر شهرستان استان به طور میانگین حداقل ۱۵میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرکل برنامه و بودجه استان نیز گفت: امسال اعتبارات ملی و ملی با ویژگی استان فارس ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هست که این اعتبار پارسال حدود هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان بود.

حسن نوروزی با بیان این که اعتبارات سرمایه‌ای فارس ۲۴۲ میلیاردتومان افزایش داشته است افزود: کل بودجه امسال استان فارس ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان شد. در حالی که بودجه کل پارسال استان فارس ۳۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.

او ادامه داد: بودجه اعتبارات هزینه‌ای (جاری) استان از ۷۸۰ میلیاد تومان در سال گذشته به ۱۲۸۰ میلیارد تومان دربودجه امسال افزایش یافته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.