سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب فخزی؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کباب فخزی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب فخزی یه کباب خوشمزه با گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده هست، که خیلی خوشمزست، حتما توصیه می‌کنم امتحانش کنید.

مواد لازم

 ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
 ۳ عدد پیاز
 ۱/۲ عدد سینه مرغ
 به مقدار لازم ادویه (زعفران، آویشن، دارچین، پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک)
 به مقدار لازم آبلیمو
 به مقدار لازم آرد سوخاری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیراشکی سیب زمینی روسی و ماکارونی بدون گوشت خوشمزه و لذیذ تا لقمه قارچ کبابی با نان پیتا + تصاویر


دستور تهیه

گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز آب گرفته و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و زعفران و پودرسیر و یکم ادویه‌ی کاری و آرد سوخاری مخلوط می‌کنیم و ورز میدیم و می‌ذاریم یخچال یک ساعت استراحت کنه.

سینه‌ی مرغ رو تیکه می‌کنیم و با یه پیاز و نمک و یکم آبلیمو (بدون آب) برای ده تا ۱۵ دقیقه می‌ذاریم روی گاز با شعله‌ی متوسط، تا آب بندازه. بعد آبش رو می‌ریزیم و گوشت رو می‌شوییم و با دست کامل ریش ریش می‌کنیم.

یه پیاز رو خلالیش کرده و سرخ می‌کنیم و وقتی یکم سبک شد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه می‌کنیم و بهش زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و یکم زنجبیل می‌زنیم و اجازه میدیم با پیاز تفت بخورن و تقریبا سرخ شن. تموم که شد، می‌ذاریم کنار تا از حرارت بیفته.

گوشت چرخ کرده رو اندازه‌ی یه پرتقال متوسط برمی داریم و کف سینی طوری پهن می‌کنیم که مستطیلی شکل باشه. بعد از گوشت مرغ به درازا وسطش می‌ریزیم و دو طرف گوشت چرخکرده رو بهم میاریم تا بسته شه و اون قدر با دست جابه جا می‌کنیم تا کاملا یکدست شه و بسته بشه.

کف تابه رژیمی رو چرب می‌کنیم و گوشتا رو داخلش می‌چینیم و با برس یکم روغن روشون میمالیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم پخته و هردو طرفشون سرخ بشن.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.