سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نامه شورای وحدت به نهاد‌های نظارتی و اجرایی برای مشارکت حداکثری

شورای وحدت در نامه‌ای به نهاد‌های نظارتی و اجرایی بر اهمیت و جایگاه انتخابات ریاست جمهوری در سرنوشت نظام و ملت و مشارکت حداکثری تاکید کرد.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نامه انتخاباتی شورای وحدت با عنوان «نامه مشارکت» خطاب به نهاد‌های نظارتی، اجرایی و تبلیغاتی ارسال شد.

در این نامه که مصوب هیات عالی شورای وحدت است، بر اهمیت و جایگاه انتخابات ریاست جمهوری در سرنوشت نظام و ملت اشاره شده و با طرح مهم‌ترین دیدگاه‌ها و رویکرد‌ها برای ایجاد مشارکت حداکثری، پیشنهاداتی نیز برای فرایند اجرایی انتخابات در شرایط شیوع بیماری کرونا طرح شده است.

این نامه برای حضرت آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان، آقایان قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، رحمانی فضلی وزیر کشور و علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما ارسال شده است.

در بخشی از این نامه آمده است: شورای وحدت، بر اساس مطالعات گسترده و تجربه‌های انباشته و روش‌های متداول در بسیاری از کشورها، با کمال ارادت و دلسوزی، موارد زیر را، برای برگزاری بهتر انتخابات و جلوگیری از آسیب‌های احتمالیِ کرونایی، به هیات مرکزی نظارت و هیئت عالی اجرایی انتخابات و دست اندرکاران نظارتی و اجرایی و رسانه‌ای تقدیم می‌کند.

در ادامه این نامه محور‌های پنج‌گانه‌ای به ترتیب زیر طرح شده‌اند:

۱. هدف اصلی انتخابات، ارتقای کمّی و کیفی حکمرانی، رضایتمندی عمومی و افزایش خدمت و رفاه ملی است.

۲. نحوه ورود و رفتار، پیگیری ها، بیانات و تصمیمات دستگاه‌های مختلف حکومتی، در این شرایط، حامل بار سیاسی است.

۳. محور اعتمادسازی و آرامش بخشی، در نحوه ردّ و قبول نامزدهاست. از هیئت‌های نظارت شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی جداً خواستاریم عمل دقیق به قانون و ضوابط مصوب و صیانت از حق الناس را مالک ردّ و تأیید‌ها قرار دهند و از هر گونه اِعمال نظر سلیقه ای، غیرمنطبق با مقررات و یا غیرمطلوب از نظر افکار عمومی یا سؤال برانگیز و شبهه آفرین پرهیز کنند. ردّ و قبول‌های سلیقه ای، اعتمادسوز و جدال برانگیز است.

۴. هیئت‌های اجرایی و دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های دارای امکانات و منابع مالی و قدرت تأثیرگذاری باید از اعمال نظر و ارتکاب اعمال خلاف قانون و هرگونه تخلف پرهیز کنند و مطمئن باشند رفتار جانبدارانه موجب بدبینی عمومی شده و معمولا به ضرر و بر خلاف منویات اقدام کنندگان است.

۵. ایجاد خوشبینی، امیدواری و دلبستگی به کشور در میان مردم مخصوصاً جوانان، رسالت اصلی رسانه‌ها و مطبوعات، بخصوص رسانه‌های وابسته به نهاد‌ها و دستگاه‌ها بویژه رسانه ملی است. خاضعانه از همه فعالان رسانه‌ای می‌خواهیم پیوسته و در این شرایط خاص، نقش الهی، مردمی، ملی و انقلابی خود را ایفا کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.