به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، "قاتلاما" نانی است که ترکمنها آن را در اعیاد و جشنها و خصوصا در ماه مبارک رمضان برای افطاری تهیه میکنند.
زلیخا جرجانی یکی از شهروندان بندر ترکمن گفت: قاتلاما نانی است روغنی که برای پخت آن ابتدا آرد را به صورت خمیر در میآورند و خمیر آماده را به صورت قطعاتی که هر قطعه یک قرص نان بشود، تقسیم میکنند.
او ادامه داد: برای هر چهار قطعه خمیر، یک تخم مرغ اضافه میکنند و قطعات خمیر را به صورت ورقههای نازکی در میآورند.
زلیخا جرجانی افزود: خمیرهای ورقه شده را که به شکل دایرهای کامل است، روی هم میچینند و در فاصله ورقهها، روغن میمالند.
او گفت: تعداد این ورقههای نازک خمیر، به ضخامت نهایی قاتلاما بستگی دارد و به اختیار بانوی خانه است و در این مرحله، خمیرهای چندلایه را در روغن داغ میپزند.
پس از آماده شدن قاتلاما، بلافاصله بر آن شکر میپاشند تا شیرینی شکر در تمام لایهها جذب شود.
انتهای پیام/م