سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رنگین شدن سفره افطار با قاتلامای ترکمنی

"قاتلاما" یکی از نان هایی است که مردم ترکمن صحرا آن را در ماه مبارک رمضان و برای وعده افطار می پزند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، "قاتلاما" نانی است که ترکمن‌ها آن را در اعیاد و جشن‌ها و خصوصا در ماه مبارک رمضان برای افطاری تهیه می‌کنند.

زلیخا جرجانی یکی از شهروندان بندر ترکمن گفت: قاتلاما نانی است روغنی که برای پخت آن ابتدا آرد را به صورت خمیر در می‌آورند و خمیر آماده را به صورت قطعاتی که هر قطعه یک قرص نان بشود، تقسیم می‌کنند.

او ادامه داد: برای هر چهار قطعه خمیر، یک تخم مرغ اضافه می‌کنند و قطعات خمیر را به صورت ورقه‌های نازکی در می‌آورند.

زلیخا جرجانی افزود: خمیر‌های ورقه شده را که به شکل دایره‌ای کامل است، روی هم می‌چینند و در فاصله ورقه‌ها، روغن می‌مالند.

او گفت: تعداد این ورقه‌های نازک خمیر، به ضخامت نهایی قاتلاما بستگی دارد و به اختیار بانوی خانه است و در این مرحله، خمیر‌های چندلایه را در روغن داغ می‌پزند.

پس از آماده شدن قاتلاما، بلافاصله بر آن شکر می‌پاشند تا شیرینی شکر در تمام لایه‌ها جذب شود.

انتهای پیام/م

برچسب ها: غذای سالم ، غذای سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.