سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جاسوسی سبز ام آی ۶ از کشور‌های شرکت کننده در کنفرانس تغییرات اقلیمی

سرویس اطلاعات مخفی انگلیس، کشور‌هایی را که در کنفرانس تغییرات آب و هوایی شرکت کرده اند، رصد می‌کند تا به وعده‌های خود عمل کنند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آر تی، رئیس سرویس اطلاعات مخفی ام آی ۶ اعلام کرد این آژانس اطلاعاتی با عنوان " جاسوسی سبز" چین و سایر کشورها را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل کند که آن‌ها به وعده‌های خود درباره تغییرات آب و هوا عمل می‌کنند.

ریچارد مور، رئیس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (MI۶) ادعاکرد: این سرویس اطلاعاتی، بزرگترین کشورهای تولید کننده آلاینده‌های جهان، به ویژه چین را زیر نظر دارند تا اطمینان حاصل کند که آن‌ها به تعهدات بین المللی خود در مورد محیط زیست احترام می‌گذارند. 

مور، مدعی شد: ما بر چین متمرکز خواهیم شد، زیرا پکن مطمئنا بزرگترین انتشار دهنده کربن است. او فعالیت مخفیانه را "جاسوسی سبز" توصیف کرد.

رئیس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس در مصاحبه‌ای فاش کرد که ام آی۶ تغییرات اقلیمی را "اصلی‌ترین موضوع سیاست خارجی بین المللی برای انگلیس  و کره زمین" می‌داند. وی گفت: امیدوار است که بتواند نقشی فعال در رسیدگی به "وضعیت اضطراری آب و هوا" در سطح جهانی داشته باشد.

ریچارد مور توضیح داد: در جایی که افراد و کشورها توافق  مربوط به تغییر آب و هوا را امضا می‌کنند، شاید وظیفه ما این باشد که اطمینان حاصل کنیم آنها به وعده های خود پایبند هستند و واقعا به آنچه می گویند عمل می‌کنند.

اظهارات رئیس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس  پس از آن مطرح شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا طرح جدیدی را برای کاهش ۵۰ درصدی انتشار گاز‌های گلخانه‌ای آمریکا اعلام کرد و تغییرات اقلیمی را "بحران وجودی زمان ما" خواند. وی گفت که دولت او برای تحقق تعهدات ذیل توافق نامه آب و هوای پاریس که توسط دونالد ترامپ نادیده گرفته شد، تلاش خواهد کرد.

بایدن اخیرا میزبان اجلاس مجازی با سران کشور‌های بزرگ صنعتی برای بحث در مورد مسائل زیست محیطی بود و هشدار داد که جهان در حال ورود به "یک دهه تعیین کننده" برای اقدام در مورد آب و هوا است.

نخست وزیر بوریس جانسون در سخنرانی در این کنفرانس گفت که انگلیس آماده است  انرژی و فناوری پاک را انتقال دهد و از سایر کشور‌ها می‌خواهد که این الگو را دنبال کنند.

پکن نیز در این اجلاس حضور داشت. در اوایل این ماه، وزارت امور خارجه چین گفت که تأثیر پکن در مقابله با تغییرات آب و هوا "برای همه آشکار است" و به واشنگتن هشدار داد تا به جای سخنرانی درباره وظایف سایر کشورها در این مورد، خود نیز اقدامی انجام  کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.