سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عبوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

سرمایه گذاری ۷ هزار میلیارد تومانی برای ابرپروژه مسکونی/ ساخت ۱۰ هزار واحد ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری در بندرعباس

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مجموعه عظیم ۱۰ هزار واحدی در قالب تولید و عرضه مسکن با سرمایه گذاری ۷ هزار میلیارد تومان روز چهارشنبه کلید می‌خورد.

مهدی عبوری مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه یکی از وظایف شرکت بازآفرینی شهری در وزارت راه و شهرسازی پایدار کردن جریان تولید و عرضه مسکن است، گفت: فرآیند اجرایی پروژه ۱۰ هزار واحدی بندرعباس پس از دریافت مصوبات لازم در تیرماه سال ۹۹ از کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی و معماری آغاز شد.

او ادامه داد: این مجموعه عظیم یک ابر پروژه مسکنی در کشور به شمار می رود و نقش بسیار موثری در تولید و عرضه مسکن دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: این ۱۰ هزار واحد مسکونی در ۶۰۵ بلوک ساختمانی طراحی شده و در روز چهارشنبه این هفته با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اجرای آن کلید می‌خورد.

این مقام مسئول  توضیح داد: این پروژه یکی از ظرفیت‌های خوب در حوزه مسکن به شمار می‌رود و همزمان با ساخت پروژه‌های مسکونی تامین تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی پروژه هم انجام می‌شود و تمامی طراحی‌های آن در دستور کار قرار گرفته است به طوری که فضای سبز و مجتمع‌های فرهنگی، مذهبی، آموزشی و انتظامی در کنار این پروژه ساخته خواهند شد.

عبوری اظهار کرد: این پروژه کمتر از ۳۰ درصد از سطح اشغال را در برگرفته؛ به طوری که از ۳۵۰ هکتار زمین کمتر از ۳۰ درصد از پروژه‌ها زیر بلوک‌ها را تشکیل می‌دهد و بالای ۲۵۰ هکتار مربوط به فضای عمومی این مجموعه است.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری یادآور شد: متراژ واحدها بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر است و مدت قرارداد ساخت این پروژه هم ۴۸ ماهه است، ولی طبق برنامه ریزی انجام شده ۳۸ ماهه تحویل داده می‌شوند.

عبوری با بیان اینکه قیمت تمام شده هر واحد مسکونی با توجه به شرایط ساخت در زمان تحویل مشخص می‌شود، افزود: شرکت بازآفرینی شهری حدود ۷ هزار میلیارد تومان برای این پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این شرکت، تولید مسکن به دو روش دنبال می‌شود، گفت: روش اول در قالب تسهیلات تبصره‌ای و ارزان قیمت است که به صورت خود مالکی متقاضیان در بافت‌های فرسوده اقدام به نوسازی می‌کنند و روش دوم هم تولید مسکن در زمین‌های ملکی مجموعه وزارت راه و شهرسازی است.

او یادآور شد: تعهد ما در حوزه خود مالکی و تسهیلات تبصره بدین صورت است که در مواردی از جمله اخذ پروانه ساختمانی، بیمه، مالیات و نظام مهندسی تخفیف و یا ارائه خدمات رایگان را در کنار این تسهیلات برای متقاضیان در نظر می‌گیریم .

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان اظهار کرد: تعداد پروژه‌ای که در نظر گرفته شده در این حوزه ۱۰۰ هزار واحد است که از این تعداد ۴۰ هزار واحد تاکنون توسط سازمان برنامه و بودجه تخصیص داده شده که به صورت کامل این ۴۰ هزار واحد را به بانک‌ها معرفی کرده‌ایم .

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.