سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش قیمه با سویا؛ خوشمزه و لذیذ

در گزارش زیر طرز تهیه خورش قیمه با سویا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم می‌شه: قیمه با مرغ، قیمه با گوشت گوسفند، قیمه با گوشت گوساله و …. در این گزارش می‌خوایم خورشت قیمه با سویا رو به شما دوستان عزیز آموزش بدیم. سویا کم از گوشت قرمز نداره و تقریبا همون کاری رو که گوشت قرمز برای بدن ما می‌کنه رو انجام می‌ده.
مواد لازم

 ۲۰۰ گرم سویا
 ۱۵۰ گرم لپه
 ۴ عدد لیمو عمانی
 ۲ عدد سیب زمینی
 ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 ۱ عدد پیاز (متوسط)
 ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 نمک و فلفل (به میزان لازم)
 بقیه ادویه جات (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از استیک سالیسبوری با قارچ و سینه مرغ با سس باربیکیو تا کله جوش به سبک شهر‌های مختلف ایران + تصاویر


دستور تهیه

ابتدا پیاز‌ها رو به طور کامل خرد می‌کنیم و سپس تو روغن تفت داده و سویا رو که از قبل سه بار شسته ایم بهش اضافه می‌کنیم.

پس از اونکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا رب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفل رو بهش اضافه می‌کنیم.

پس از چند دقیقه که خوب تفت داده شدن اون‌ها رو درون قابلمه‌ای می‌ریزیم و سپس دو لیوان آب بهش اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا مواد درون قابلمه بجوشه.

هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه‌ای رو که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه می‌کنیم و شعله گاز رو کم می‌کنیم تا به آرامی بجوشه.

سیب زمینی‌هایی که از قبل خلال کرده ایم رو در تابه سرخ می‌کنیم و لیمو خشک‌هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه می‌کنیم.

پس از آن که خورش جا افتاد می‌تونیم به میزان دلخواه ترشی به خورشت اضافه کنیم و چهار الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشه.
نوش جان!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.