به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سواد رسانه ای آمیزه ای از روش ها و تکنیک های بهره وری مؤثر از رسانه ها و کسب بینش و درک برای تشخیص رسانه ها از یکدیگر است.
محمد علی پیرسبزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری دوره های آموزشی سواد رسانه ای موجب اطلاع رسانی بهتر و شفاف تر و اثربخشی هر چه بیشتر اخبار در این استان می شود.
پیرسبزی افزود: یکی دیگر از نتایج مهم برگزاری دوره های آموزشی سواد رسانه ای این است که شایعات بی منبع و غیر واقعی در کهگیلویه و بویراحمد تبدیل به خبر نشده و منجر به انحراف افکار عمومی نخواهند شد.
او بیان کرد: حضور و فعالیت خبرنگاران و اصحاب قلم و رسانه در هر شرایطی در این استان ضروری است زیرا رسالت سنگین اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و شفاف سازی در تمامی مسائل را بر عهده دارد.
پیرسبزی عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد در این شرایط دشوار کرونایی نیازمند اطلاع رسانی مستمر از سوی خبرنگاران و اصحاب قلم و رسانه است.
او ابراز داشت: خبرنگاران و اصحاب قلم و رسانه استان باید بیش از پیش در کنار کادر درمان این استان باشند تا خدمات ارزنده آنان به نحو مطلوبتری پاس داشته شود.
کهگیلویه و بویراحمد دارای پنج روزنامه، ۱۷ هفته نامه، پنج ۲ هفته نامه، ۲ ماهنامه، ۶ فصلنامه و ۳۴ سایت و پایگاه خبری و اطلاع رسانی مجوز دار است.
افزون بر ۱۵۰ نفر اعم از مرد و زن به عنوان خبرنگار و اصحاب رسانه در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.