سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه:

همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه گفت : همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم، اما باید دیدگاه به گردشگری را در استان لطیف کنیم .

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حمیدرضا کرمی رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه گفت : همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم، اما باید دیدگاه به گردشگری را در استان لطیف کنیم تا با آگاهی از نقش مهمی که این صنعت می‌تواند در رونق زندگی مردم داشته باشد، این بخش کم کم جایگاه خود را در استان پیدا کند.

او گفت : متاسفانه طی دهه‌های گذشته هیچگاه مدیران سطح کلان کرمانشاه، از نمایندگان مجلس و استاندار گرفته تا میراث فرهنگی و مدیرانی که درگیر حوزه مدیریت شهری هستند، برنامه مدون و مشخصی برای حوزه گردشگری استان تعریف نکرده‌اند.

او افزود: خروجی چنین مدیرانی این می‌شود که کرمانشاه علیرغم داشتن ۴۲۰۰ اثر تاریخی که بیش از دو هزار مورد آن ثبت ملی شده، نتواند از ظرفیت اکثریت این آثار تاریخی برای جذب گردشگر استفاده کند و تنها پنج تا شش مورد از این آثار فرصت شناخته شدن پیدا کرده‌اند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری کرمانشاه افزود: از این شش اثری که بیشترین جذب گردشگر را به خود اختصاص داده‌اند، دو مورد آن‌ها یعنی تکیه بیگلربیگی و معاون الملک هم تعطیل شده که این برای گردشگری کرمانشاه تاسف بار است.

او یکی دیگر از ضرورت‌های تبدیل شدن کرمانشاه به مقصد گردشگری را ایجاد فرهنگ گردشگر پذیر بودن بین مردم استان دانست و ادامه داد: متاسفانه هنوز در این بخش کاستی‌های فراوانی داریم و خلا‌هایی وجود دارد که باید آن‌ها را پُر کنیم.

کرمی افزود: گا‌ها می‌بینیم که در داخل برخی محوطه‌های مهم تاریخی استان از جمله بیستون و تاق بستان که از گردشگرپذیر بودن مناطق استان هستند، گوسفندان چَرا می‌کنند که این نشان می‌دهد ما هنوز جایگاه و ظرفیت‌های گردشگر خود را نمی‌دانیم که بخواهیم گردشگران را پذیرش کنیم.

او با بیان اینکه بحث یادگیری زبان دوم هم بین مردم کرمانشاه بسیار کمرنگ است، گفت: کرمانشاه استانی است که در همسایگی یک کشور عربی قرار دارد و ما می‌توانیم با تشویق مردم به فراگیری یک زبان دوم مثل زبان عربی گردشگران عراقی را در کرمانشاه متوقف کنیم، به جای اینکه از استان ما عبور کنند و استان‌های دیگر را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان، کرمانشاه را یکی از پرهویت‌ترین شهر‌های ایران دانست و گفت: متاسفانه علیرغم اینکه مشاهیر بزرگی همچون علی اشرف درویشان، آیت الله نجومی، شهرام ناظری و ... همه کرمانشاهی هستند، اما گا‌ها می‌بینیم که برخی از مردم استان خودمان هم این مشاهیر را نمی‌شناسند که باید در این زمینه کار کنیم تا اگر گردشگری به کرمانشاه آمد، بتوانیم از هویت غنی خود برای آن‌ها صحبت کنیم.

او به مشکلاتی که در بخش زیرساخت‌ها برای جذب گردشگر به کرمانشاه وجود دارد هم اشاره کرد و افزود: هرچند در بحث زیرساخت‌های جاده‌ای طی سال‌های اخیر کار‌هایی انجام شده، اما هنوز در این بخش مشکلاتی داریم و از سوی دیگر در حوزه سیستم هتل‌داری و خدمات گردشگر هم نتوانسته‌ایم رشد خوبی داشته باشیم.

کرمی با بیان اینکه ارائه نکردن خدمات مناسب گردشگری در برخی از شهر‌های با قابلیت بالای گردشگری کرمانشاه باعث شد تا از مدار گردشگری خارج شوند، ادامه داد: در شهری همچون گیلانغرب علیرغم اینکه یکی از بهترین مسیر‌های گردشگری کرمانشاه می‌تواند باشد، اما از آنجایی که در مسیر این شهرستان هیچ خدمات گردشگری وجود ندارد، برای همین به تدریج از مدار گردشگری خارج شده و گردشگر چندانی به این شهرستان نمی‌رود.

او گفت: کرمانشاه نه تنها در حوزه آثار تاریخی، بلکه در بحث موسیقی، نوا‌های کردی، تنوع لهجه‌ها، قومیت‌ها، مذاهب و... نیز این ظرفیت را دارد که میزبان گردشگران زیادی باشد، اما نیازمند این است که آن‌ها را برجسته کنیم و به عنوان جاذبه معرفی شوند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری کرمانشاه در خاتمه با تاکید بر اینکه کرمانشاه می‌تواند یکی از مقاصد مهم گردشگری در ایران باشد، افزود: همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم، اما باید دیدگاه به گردشگری را در استان لطیف کنیم تا با آگاهی از نقش مهم گردشگری در رونق زندگی مردم این صنعت جایگاه خود را در استان پیدا کند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.