سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاچاق لباس متوقف شد

در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان مطرح شد قاچاق لباس فعلا متوقف شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتمایی استاندار‌ی کرمان در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز در استانداری کرمان با اعلام اینکه کمیسیون قاچاق کالا و ارز زیر نظر رئیس جمهور است ، گفت: در استان کرمان هماهنگی خیلی خوبی بین ارگان‌ها برقرار است و با قوت باهم کار می‌کنند.

شمسی الدینی مدیر کل امنیتی و انتظامی و دبیر سابق کمیسیون قاچاق کالا و ارز استاندار کرمان هم با اعلام اینکه استان کرمان یکی از استان‌های است که دغدغه‌های امنیتی زیادی دارد که قاچاق‌های انسان، سوخت ،کالا و ارز در این استان در حال انجام است و در بخش قاچاق کالا و ارز ساختار در کشور ضعیف است ،افزود: انشاءالله بتوانیم کمیسیون‌ها را هر ماه انجام بدیم و در بخش قاچاق دام با برنامه جلو بریم.

شمس الدینی با اشاره به اینکه در بخش قاچاق لباس کار‌های خوبی انجام دادیم و فعلا متوقف شده است بیان کرد: پارسال در دام سبک در پلاک کوبی عقب بودیم که هم کنون به ۳۰ درصد رسیدیم و در دام سنگین به ۱۰۰ درصد دست یافته ایم.

سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان هم با اعلام از سال ۹۷ پلاک گذاری بدون هیچ امکانی شروع کردیم گفت:مسائل و مشکلات زیادی داشتیم خوب پیش نرفت و خود دامداران همکاری نکردند ۷ هزار ۸۳۸ دام پلاک شد و در سال ۹۸ به ۱۱۰ هزار دام رسید و در سال ۹۹ با کمک سازمان نظام مهندسی کشاورزی ۵۱۹ هزار راس دام پلاک گذاری شد و در یک ماهه ۱۴۰۰ به ۱۱۰ هزار رسید و پلاک گذاری دام سنگین صدرصد در حال اتمام است.

سعیدی با اشاره به اینکه قیمت متغییر پلاک و نبود آن برای ما مشکل ساز شده است گفت:خود دامداران هم استقبال زیادی از این کار نمی‌کنند.

میری مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمان با اعلام اینکه بیش از ۹۵ درصد پرونده‌های استان کرمان در حوزه قاچاق مختومه شده است ودر سال ۹۹ افزایش کیفی صورت گرفته است،گفت:در بخش قاچاق دام اگر پلاک، گواهی سلامت و بارنامه حمل نباشد، در حکم قاچاق است.

حسینی نژاد رئیس سازمان صمت استان کرمان با اشاره به اینکه لزوم  تامین سوخت معادن شن و ماسه گفت:به معادن اعلام کردیم طبق تولید خود باید سوخت دریافت کنند و مجوز های معادن شن و ماسه هر دوماه یکبار تمدید می شوند.

او گفت:در بحث ارز و بخش نامه‌های که می‌آید خیلی از تاجر‌های آبرومند استان ما به عنوان قاچاقچی ارز شناخته شدند که خیلی از تاجر‌های ما وارد کننده ارز هستند این بخش آسیب دید و درسال ۹۷ به شدت صادرات کاهش پیدا کرد و در سال ۹۹ صادرکننده‌های ما دوباره آسیب دیدند.

مولایی دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان با اشاره به اینکه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به قول مقام معظم رهبری باید برخورد کرد که تولید آسیب نبیند گفت:ما باید پیشگیری را در راس کار قرار دهیم.

او افزود:ما هم مرز با استان‌ سیستان و بلوچستان هستیم باید مبادی قاچاق را شناسایی کنیم و نگذاریم از مبدا وارد استان ما شود و باید از کالا و تولید ایرانی حمایت کرد تا نگذاریم بازار ما جولانگاه اجناس خارجی و قاچاق باشد ،با دست خالی نمی‌شود کار کرد و نیاز به امکانات داریم.

در این جلسه مولایی به عنوان دبیر جدید کمیسیون قاچاق کالا و ارز در استان کرمان انتخاب  و معرفی شد.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.