به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت گفت: وزارت حج عربستان علیرغم پیگیریها و مکاتبات متعدد ما و سایر کشورهای اسلامی، هنوز پاسخی در خصوص برگزاری یا عدم برگزاری حج تمتع امسال نداشته است.
وی عنوان کرد: در این میان مباحثی مطرح است که عربستان با پذیرش درصدی از سهمیه کشورهای اسلامی و شرط واکسیناسیون، قصد برگزاری حج امسال را دارد، اما تاکنون این موضوع به صورت رسمی اعلام نشده است.
وی با بیان اینکه حج تمتع سال گذشته فقط محدود به حضور اتباع عربستانی و اتباع خارجی مقیم عربستان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بود، افزود: اما هنوز برنامهای برای شیوه برگزاری مراسم حج امسال از سوی کشور میزبان اعلام نشده است.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به رویکرد عربستان و وزارت حج این کشور در برگزاری عمره ماه مبارک رمضان و دستورالعملهایی مبنی بر واکسیناسیون و قرنطینه ۷۲ ساعته در بدو ورود زائران، گفت: به نظر میرسد عربستان در حال ارزیابی امکان برگزاری حج تمتع و پذیرش محدود حجاج از خارج این کشور است.
وی با بیان اینکه در صورت برگزاری حج، اولویت ما در سازمان و نیز ستاد ملی مقابله با کرونا سلامت، آرامش و امنیت زائران کشورمان است، اظهار کرد: در این راستا وزیر بهداشت و درمان وعده داده که در صورت برگزاری حج و الزام واکسیناسیون حجاج، تمامی واکسن مورد نیاز زائران در موعد مقرر تامین میشود.
رشیدیان با تاکید بر اینکه برای تمامی احتمالات در نحوه برگزاری حج تمتع آمادگی داریم، گفت: سال گذشته ثبت نامها را انجام داده و ارز مورد نیاز حجاج نیز با مصوبه و موافقت دولت با نرخ ارز مصوب سال گذشته را تامین کردیم که این مهم موجب شد تا نوسانات نرخ ارز تاثیری بر ارز حجاج نداشته باشد.
وی در این میان با اشاره به نوسانات قیمت خدمات در عربستان، افزایش قیمت بنزین و نیز مالیات بر ارزش افزوده و تاثیرات آن، گفت: شنیدهها حاکی است کشور میزبان در صورت برگزاری حج تمتع برخی دستورالعملها شامل محدود کردن تعداد حجاج در اتاقها و کاهش تعداد مسافران در اتوبوسها را مدنظر دارد که این اقدامات ممکن است موجب افزایش هزینههای ارزی شود.
رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: برای تعیین این هزینهها درصورتی که عربستان موضع رسمی خود در خصوص حج تمتع و نحوه پذیرش حجاج را اعلام کند، توسط کارشناسان ما در قرارداد با شرکتهای خدماتی کشور میزبان و برنامه ریزیها مشخص و اعلام میشود.
انتهای پیام/
سال ۹۲ به همراه مادرم عازم مکه جهت حج عمره شدم با وجود واکسن آنفولانزا و هپاتیت ،چون زائر زیاد بود و برخی زائران از کشورها، متاسفانه رعایت نکات بهداشتی را نمی کردند . مادرم آنجا مریض شد و اگر واکسن آنفولانزا را نزده بود قطعا کارش به بیمارستان و بستری می کشید ولی خدا روشکر با دو نسخه دکتر رفتن خوب شد و من هم مریض شدم البته به شکل خفیف .
حالا یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما با وجود این ویروس منحوس کرونا اگر عربستان هم قبول کنه آیا عقلانی هست امسال زائر فرستاده بشه ؟؟؟؟؟ تو رو به خدا رحم کنید و مثل جریان شب عید و باز گذاشتن راهها و مسافرت و ........عمل نکنید .
فقط تو رو داریم خدا
یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله
واقعا خطرناک است
پول مکه رفتن خرج ازدواج جوانان .مسکن وووو کنید
بخدا ثوابش بیشتر است
دستی بگیرید .
مکه همسایه دیوار به دیوار است
خودتون را با رفتن به مکه به کشت ندهید
چونکه از سراسر دینا مردم میایند با انواع ویروس های
خطرناک
خدای نکرده دچار بیماری میشوید
باید تا سالیانی رفتن به مکه قدعن بشه
خیلی خیلی خیلی خطرناک است
حتما میخواهید حالا کرونا عربی را وارد کنید
در زمانی که کرونا نبود
من بیماری خطرناکی از سفر به مکه گرفتم
حالا که دیگه ویروس از همه جا میبارد