به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه در حاشیه نشست امروز یکشنبه (۵ اردیبهشت ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در توضیح نتایج مذاکرات وین و مباحث مرتبط با اختلاف نظر طرفهای برجام برای رفع تحریمهای ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: امروز جلسه مبسوط با نمایندگان در کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد و گزارش جامعی از مذاکرات وین خدمت نمایندگان مجلس ارایه کردیم. نمایندگان سوالهای متعددی را عنوان کردند که پاسخ داده شد.
معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه همه جزئیات و ابعاد مذاکرات وین در جلسه با نمایندگان مورد بحث قرار گرفت، افزود: نقطه نظرات نمایندگان که بعضا میتواند به روند مذاکرات کمک کند نیز مطرح شد، پیرامون ابعاد مختلف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و غنی سازی ۶۰ درصدی نیز به طور مفصل صحبت شد.
رئیس تیم مذاکره کننده ایران در وین یادآور شد: چالشهایی در مذاکرات وجود دارد البته در مسیری قرار گرفتیم که میتواند به سرانجام برسد، اما درباره اینکه آیا میتوانیم بر چالشها و موانع فائق آییم، زود است لذا نمیتوان گفت که خوشبین یا بدبین هستیم، اما ناامید نیستیم و به وظیفه خود پایبندیم. مواضع قطعی ما کاملا روشن و مشخص است، تحریمها باید برداشته شود، راستی آزمایی انجام و سپس ایران به تعهدات خود بازگردد. در این خصوص ایستادگی کردیم و به نمایندگان هم توضیحات کاملی داده شد.
عراقچی در ادامه درباره نظر طرفهای مقابل و آمریکا پیرامون لیست پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران برای رفع تحریمها، گفت: این بحث در جریان است، تحریمهایی که آمریکا علیه ایران اعمال کرده دو نوع است؛ نخست تحریمهای موضوعی یا به اصطلاح بخشی مانند تحریمهای نفتی، بانکی، بیمه، کشتی رانی، پتروشیمی، ساختمان و خودرو و دیگری تحریمهای مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی میشود.
وی اضافه کرد: لیست تحریمی مربوط به اشخاص، لیست طولانی و حدود هزار و ۵۰۰ مورد است، اما ما در هر دو جهت حرکت میکنیم، تحریمهای بخشی همه باید برداشته شود و فکر میکنم در این زمینه تفاهماتی وجود دارد، تحریمهای اشخاص هم به همین ترتیب باید برداشته شود. مباحث پیچیدهای در این زمینه مطرح است که در حال بررسی آنها هستیم.
انتهای پیام/
از اقتصاد نفتی خلاص شدیم و از واردات مزخرف رها شدیم در واکسن و دارو خودکفا شدیم و کارخانه ها و شرکت ها کم کم جون می گیرند و جوانا کم کم شاغل می شوند و استعداد ها شکوفا می شود و فرار مغز ها کنترول می شود و ایران واقعا آباد می شود و این همه از برکات تحریم است گرچه تا عادت شکنی و یافتن راه کار سخت است و باید چند مدت تحمل کرد ، در غیر این صورت تمامی تلاش های چهل ساله به فنا خواهد رفت و چنان که ما به شکست مشروطه و مصدق تاسف می خوریم آیندگان به اکنون ما تاسف شدید خواهند خورد چون سحر نزدیک است ، تاریکترین موقع شب نزدیک های سحر است و دشمنان تا توان داشته باشند سنگ اندازی خواهند کرد اما توانشان رو به پایان است ، همدیگر را یاری کنیم و انتخاباتی زیبا و نیکو کنیم تا تلاشمان منتج به نتیجه باشد و با کنار کشیدن آب به آسیاب دشمن نریزیم
ولی این دولت ول کن نیست و حتما باید تو این چند ماه باقی مانده ی گند دیگه باید بزنن.
جالبه مذاکره میکنید در مورد مذاکره گذشته
رفع تحریم یا لغو تحریم
از حرفهای امریکایی ها پیداست که بصورت محدود برای 4تا 6 ماه تحریم ها رو محدود میکنند نه لغو در ضمن ضماتی هم نمیدهند که با سرکار امدن رییس جمهور جدید(دوره بعد) ایا امریکا بازهم به تفاهم نامه پایبند باشد یا نه حالا هی بدو !عراقچی بدو ظریف بدو !؟
اگه دقت کرده باشید آقای عراقچی توی اکثر مصاحبه هاش این جمله رو تکرار میکنه
ظاهرا دولت راهشو پیدا کرده، دوباره در پی قرارداد ننگینی هست که اربابان خارجی خودش رو خوشحال کنه
و قطعا در جواب مخالفان خواهد گفت ما به حرف رهبری عمل کردیم تا مذاکرات فرسایشی نشه!
این خطو این نشون
ازین دولت مارموزتر نداریم
میشه بیشتر از این حقیرمون نکنید . میشه تو این شرایط کرونایی تدابیر دیگری بیندیشید
آنکه تا کنون جنگها و خونریزیهای در جهان انجام داد آمریکا و همین چند کشور بودند نه ایران.
معلوم نیست بر سر چی مذاکره میکنند
آمریکا همه تحریم ها را بردارد و به عناوین مختلف تحریم نکند و بازرگانان داخلی و خارجی آزادانه و بی ترس و هراس تجارت کنند و خرید و فروش نفت و همه نوع کالا مورد نیاز از غذا و دارو تا هواپیما و صنایع فنی و ... بدون هیچ درد سر انجام شود همین
اینهمه رفت و آمد به وین برای چیست
آغا آغاااااااا تو دیگه کی هستی؟
بعد اگر ببینید فرسایشی شده چه کاری انجام میدید جناب عراقچی؟؟؟
ی سوال....
ینی حتی ی ذره هم امید دارید که آمریکا و اروپا تحریم ها رو برداره؟
خدا خودش حفظمون کنه...
باید ارتباط ما با کشورهای تحت نفوذ امریکا کاملا قطع بشه
و روابط با کشورهای دوست وسیع تر و مستحکم تر بشه
بمب اتم هم باید به اندازه نابودی تمام دشمنانمون داشته باشیم (حتی اگر نیاز هم نباشه باید داشته باشیم)
به بهانه تحریم گرون یا نایاب کردین و
حالا میخواهین با ارزون کردن یا عرضه زیاد این محصولات در بازار، به اسم رفع تحریم ،به مردم القا کنین که ما بخشی از تحریمها رو رفع کردیم
بی زحمت یکی بره معنی فرسایشی رو بهش بگه بفهمه
خداوکیلی دیگه مثل اب خوردن گول گریه های وندی شرمن یا شخص دیگری رو نخورید
مگه برگشتن به برجام احتیاج به توافق جدید داره
معلوم نیست بر سر چی مذاکره میکنند
آمریکا همه تحریم ها را بردارد و به عناوین مختلف تحریم نکند و بازرگانان داخلی و خارجی آزادانه و بی ترس و هراس تجارت کنند و خرید و فروش نفت و همه نوع کالا مورد نیاز از غذا و دارو تا هواپیما و صنایع فنی و ... بدون هیچ درد سر انجام شود ،همین...
اینهمه رفت و آمد به وین برای چیست؟؟؟؟
پاشو بیا ایران
بابا بمب اتم هم میتواند برای زدن شهابسنگها و سیارکها و دنباله دارهایی که به سمت کشورمان می آیند مفید باشد پس به هیچ حزب پیشرفت کشور ما ربطی ندارد.
چین و روسیه به مراتب شایستگی بهتری برای رهبری جهان دارند.
نگاه به شرق جواب خوبی به یاوه گویی ها و زور گویی های چند کشور غربی است.
اصلا چرا ما باید برای پیشرفت مردم و کشورمان جواب پس بدهیم؟؟!!
اصلا چرا دارندگان و بکار گیرندگان سلاح اتمی پلیس جان مردم جهانند!!! و ما برای تولید رادیو دارو و برق دزد جان مردم جهانیم!!!!
اصلا چرا دخالت در امور کشورها!!؟؟ و تحریم بر سر پیشرفتشان و فضولی و جاسوسی اینقدر برای عدم های اینقدر شیرین شده؟؟؟
اصلا چرا زورگویان و دروغگویان و پیمان شکنانه و خونریزان همه کاره جهان شده اند؟؟
مرگ بر غرب و امریکا.
و در ظاهر چه اهدافی ( بهره برداری های انتخاباتی ) دنبال میشخ
ودر عمل هیچ عایدی نصیب مردم نمیشه
طرف مقابل ابر قدرت هستش یا باید بهش باج بدین یا کلا بیخیال بشین
طرف اعلام میکنه هیچ کشوری با ایران دادوستدد مالی نباید بکنه اگه بکنه من اله میکنم و بله میکنم
حالا شما بیایید اعلام بکند که هیچ کشوری حق نداره با امریکا معملات مالی داشته باشه کشور مالدیو به شماها میخنده
من کشور و وطنم رو دوست دارم ولی شما سیاسها دارین ما ملت رو مسخره و مضحکه میکنید
بس نیست این همه سرمایه ملت را به باد دادین ،الان هشت سال شده واقعا چیکار کردید
حتما اون بخشش به نفع دولتمردان
ببینیم چکار میکنی مگه اینا الکی رفتن تا به یک اجماع کلی
تو کشور نرسیدند که نرفتند مگه اینا می تونن نظر شخصی خودشون ارائه بدن
بخشي معني ندارد