به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، یداله خرم نژاد مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان گناوه بیان کرد: گروه سیار اورژانس اجتماعی از همان ابتدای وقوع زلزله در مناطق زلزله زده حضور یافتند تا مشکلات زلزله زدگان را بررسی و خدمات مددکاری و روانشناسی به آنان ارائه کنند.
او افزود: یکی از مهمترین ابعاد بلایای طبیعی به ویژه زلزله بعد روان شناختی آن است و پس از وقوع حوادث طبیعی از همان آغاز نیاز به مداخلههای تخصصی روانشناختی وجود دارد و این موضوع از ضروریات کمک رسانی است.
مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان گناوه ادامه داد: افسردگی، سوگ، اضطراب، خشم، احساس گناه بازماندگی، گفتار و رفتار نامتناسب از مواردی هستند که در نخستین دوره بعد از سانحه میتواند بروز کند و اگر کمک رسانی تخصصی برای مدیریت چنین هیجانهایی فراهم نشود هریک از این مسائل به تنهایی و یا در پیوند با یکدیگر میتواند موجب به وجود آمدن اختلالها و واکنشهای روانی شود که در درازمدت برکیفیت زندگی افراد موثر خواهد بود.
بیشتر بخوانید
خرم نژاد عنوان کرد: مردم به طور معمول هنگام بروز حوادث طبیعی آرامش و خونسردی خود را از دست میدهند، بنابراین نقش نهادهای حمایتی از جمله اورژانس اجتماعی بهزیستی در این زمان بسیار مهم است.
او گفت: هر گروه مداخله در بحران اورژانس اجتماعی شامل یک روانشناس و یک مددکار اجتماعی است که طبق آموزشهای تخصصی که از قبل دیده اند به افراد آسیب دیده خدمات میدهند.
مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان گناوه بیان کرد: پس از وقوع حوادث، اورژانس اجتماعی طبق مسئولیت خود در محل حاضر میشود و اگر نیاز باشد افرادی که مشکلات حادی داشته باشند به محل امن انتقال مییابند. همچنین گروههای مددکاری اجتماعی و روان شناسی میان آسیب دیدگان حاضر میشوند و کسانی که فشارهای روحی بر آنها وارد شده را شناسایی میکنند و با استفاده از دانش و تخصص خود فشارهای وارد آمده به فرد را به حداقل میرسانند تا به این صورت تاحدودی افراد را به شرایط زندگی عادی برگردانند.
خرم نژاد عنوان کرد: همچنین شناسایی به موقع افراد دچار معلولیت، کودکان آسیب دیده و زنان بی سرپرست (که همسران خود را از دست دادهاند) و ارائه خدمات مددکاری و روانشناسی به آنها از جمله اقدامات مهم اورژانس اجتماعی بهزیستی در زمان بعد از سوانح است.
انتهای پیام/ک