سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سینه مرغ با سس باربیکیو ؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه سینه مرغ با سس باربیکیو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت سینه مرغ باربیکیویی بسیار ساده و راحت است. میتوانید برای تهیه این غذای خوشمزه از ران و یا سینه مرغ استفاده کنید. برای این دستور پخت، به مواد زیادی نیاز ندارید. میتوانید برای یک دورهمی خانوادگی و یا برای ناهار و شام تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این غذا، ما را دنبال کنید.


مواد لازم:

۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۴۵۴ گرم پوند سینه مرغ بدون استخوان و پوست
۱ قاشق غذاخوری روغن
۱/۴ فنجان سس باربیکیو


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از املت قارچ و سبزیجات به چند روش مختلف و کو‌کو فسنجان مقوی تا چند دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان + تصاویر


دستور پخت:

در صورت استفاده از سینه مرغ، آن‌ها را به ضخامت یکنواخت کوبیده تا از پخت سریع و یکنواخت آن اطمینان حاصل شود. برای کوبیدن سینه‌ها، آن‌ها را روی تخته برش قرار داده و با یک تکه پلاستیک بپوشانید. از گوشت کوب یا وردنه برای صاف کردن مناطق ضخیم‌تر به ضخامت یک ½ سانت استفاده کنید. اگر از ران مرغ استفاد میکنید، نیازی به کوبیدن آن‌ها نیست.

پاپریکای دودی، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. هر دو طرف تکه‌های مرغ را با ترکیب ادویه جات مزه دار کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن را اضافه کرده و ماهیتابه را بچرخانید تا تمام سطح تابه را روغن بپوشاند. مرغ را اضافه کرده و از هر طرف بپزید تا کاملاً قهوه‌ای و پخته شود (دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت)، حدود ۵-۷ دقیقه از هر طرف. سپس از روی حرارت بردارید و هر دو طرف مرغ را با سس باربیکیو بپوشانید. بگذارید مرغ پنج دقیقه قبل از سرو در آن استراحت کند.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.