به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمودرضا رسولی، مدیر کل دامپزشکی استان همدان گفت: این طرح منظور تضمین سلامت و ارتقای کیفیت بهداشتی محصولات دامی مورد استفاده خانوار و روزهداران در ماه مبارک رمضان و اجرای دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه بهداشتی محصولات دامی مورد استفاده خانوار و روزهداران اجرا میشود.
او افزود: در ماه مبارک رمضان سربازان عرصه سلامت بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل قصابیها، مرغفروشیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، سردخانهها، کشتارگاههای دام و طیور و کارگاههای بستهبندی، نظارت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان ادامه داد: روزانه ۴۱ نفر کارشناس در سطح استان در قالب ۳۰ اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر از ساعت ۸ تا ۲۰ بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت میکنند.
رسولی تأکید کرد: مردم استان ضمن تهیه فرآوردههای دامی از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفنهای۴-۳۲۶۵۱۸۰۱-۰۸۱ به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی با آنها صورت گیرد.
انتهای پیام/ب