به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت الاسلام محمود محمدی رئیس دادگستری شهرستان زرند در نشست با مدیران شهرستان زرند که به منظور بررسی راهکارهای تحقق شعار سال برگزار شد، با اشاره به دغدغههای رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) درخصوص مسائل اقتصادی کشور، گفت: سالهاست که رهبر معظم انقلاب به طرق مختلف بحث مشکلات اقتصادی و دغدغهی معیشت مردم و رسیدن جامعه به سطحی از رفاه اجتماعی را عنوان میکنند که تاکیدات معظم له براساس توانمندیهای درونی کشور است.
او بیان کرد: هر چقدر مشکلات اقتصادی مردم، اشتغال جوانان و موانع تولید در حوزههای مختلف را حل و فصل کنیم به همان نسبت شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود.
محمدی به توانمندیها و ثروتهای شهرستان زرند اشاره کرد و افزود: این شهرستان در تمام حوزههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری بسیار غنی است؛ اما مهمترین موضوع و با اهمیتترین ثروت شهرستان، جوانان و نیروی انسانی است که متاسفانه نتوانسته ایم از این ظرفیت استفاده کنیم و به جای نخبه پروری، بیشتر نخبه سوزی شده است.
او تصریح کرد: جوانان بسیار نخبهای داریم که با کمترین توجه از سوی مدیران قادرند کارهای بزرگی در عرصههای مختلف به سرانجام برسانند.
محمدی بر ضرورت تشکیل خیریه حمایت از نخبگان در زرند تاکید و ابراز امیدواری کرد: این موضوع با مساعدت خیران شهرستان عملیاتی شود.
رئیس دادگستری زرند در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات بازار نیز اشاره کرد و گفت: کالای قاچاق یکی از بزرگترین آفتهایی است که جلوی رونق اقتصادی کشور را میگیرد و ضمن آنکه دستگاههای مرتبط باید با دقت و حساسیت جلوی این معضل را بگیرند از مردم هم انتظار داریم بیشتر از کالاهای داخلی استفاده کنند.
او تاکید کرد: تولید کنندگان نیز باید کیفیت محصولات خود را مطابق ذائقه مردم بالا ببرند که در این صورت قطعاً مشکلات فراروی تولید داخلی به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.
محمدی سپس به مشکلات مردم در دستگاههای اجرایی پرداخت و گفت: به رغم تلاشهای قابل تقدیر دستگاههای مختلف، اما کاستیهای هم وجود دارد که سبب دلسردی و فرار سرمایه از شهرستان میشود که یکی از آنها موضوع فرایند طولانی مدت در صدور مجوزهای فعالیت، بروکراسی اداری، عدم اختیار کافی برخی مدیران در شهرستان، کندی برخی پرسنل ادارات و ... است که باید دستگاه اجرایی در این زمینه به دنبال رفع مشکلات داخلی خود باشند و هر جا احساس کنند ما به عنوان دستگاه قضا باید ورود کنیم، اقدام خواهد شد.
او مدیریت ضعیف در بخشهایی از اقتصاد کشور را سبب مشکلات مختلف عنوان کرد و با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی و به ویژه تولید پیاز افزود: چرا بر امر تولید و میزان مورد نیاز داخلی یک برنامه ریزی دقیق نمیشود تا یک کشاورز مجبور نشود، حاصل یک سال تلاش خود را با صرف هزینههای سنگین در مسیر کاشت داشت و برداشت، بدون هیچ سودی، تباه شده ببیند؟
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال به برخی مشکلات روستاها هم پرداخت و تصریح کرد: توجه به روستاها و روستاییان باید جدیتر شود و برای عرضه و فروش محصولات روستایی باید یک اتفاق مهم بیفتد و آن هم ایجاد بازارچههای اقتصاد مقاومتی در عرضه و فروش تولیدات روستایی در بخشهای کشاورزی، تولیدات خانگی و صنایع دستی و... با رعایت قواعد بهداشتی است که میتواند دست دلالان را از بین تولید کننده و مصرف کننده قطع کند تا هم تولیدکننده به سود منصفانه خود برسد و هم مصرف کننده با قیمت مناسب تر بتواند خریداری کند که نظیر این اتفاق طی چند سال گذشته در قالب جشنوارههای روستایی افتاده بود و رضایت عمومی هم در پی داشته است و این یعنی اینکه می توان با یک برنامه ریزی بدون هزینه کارهای بزرگی انجام داد.
انتهای پیام/ب