به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این روزهایی که همه به نوعی مشغول درست کردن وعدههای مختلف برای سحر و افطار هستیم، تصمیم گرفتیم که مثل همیشه با یک پیشنهاد خیلی مناسب و دوستداشتنی وعده غذایی متفاوت و آسانی را آموزش دهیم تا همه بتوانید از تجربهی خوردن آن لذت ببرید. دسر برای افطار یک گزینه بسیار مناسب است چرا که هم به دلیل شیرین بودن انرژی از دست رفته بدن را در طی چند ساعت گرسنگی تامین میکند و هم جهت هضم غذاهای دیگر بسیار پراهمیت است.
دسری که در دستور زیر طرز تهیه آن را قرار دادهایم همان دسر بین المللی، خوشمزه و مناسب افطار است که علاوه بر انرژی بخش بودن روش تهیه بسیار آسانی هم دارد که تنها در طی چند مرحله ساده و کمتر از سه ساعت آماده سرو در سفره افطار شما میشود. مواد لازم برای تهیه این پودینگ شکلاتی لیوانی را تهیه کنید و مراحل آن را مو به مو انجام دهید تا در نهایت سفره افطار خوشرنگتری داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه یک دسر برای افطار؛ پودینگ شکلاتی لیوانی خوشمزه و انرژی بخش
خامه پاستوریزه (هم زده برای گاناش) ۱۳۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۴۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
فندق خرد شده ۷۵ گرم
خامه همزده سرد ۱۸۰ گرم
ویفر شکلاتی یا فندقی دو تا سه بسته
فندق بو داده به مقدار لازم
چیپس شکلات به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از سالاد گرم پاستا و پنیر و نان توپی مغزدار تا اردور تخممرغ با میگو + تصاویر
طرز تهیه
هنگامی که حرف شیرینیها و دسرهای مخصوص ماه رمضان میشود معمولا به فکر زولبیا، بامیه، شله زرد، شیر برنج و … میافتیم و کمتر پیش میآید که یک دسر بین المللی را در وعده افطار سرو کنیم. پودینگ شکلاتی لوانی از آن انتخابهای خوشمزه و پرانرژی است که میتوانید برای داشتن یک میز افطار متفاوت تهیه کنید. برای شروع ابتدا گاناش شکلاتی مخصوص این دسر را آماده کنید.
برای تهیه گاناش شکلاتی همانطور که قبلا دستور تهیهاش را برایتان قرار دادیم باید عمل کنید. ابتدا ۱۳۰ گرم خامه همزده را داخل یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خامه گرم شود. هنگامی که خامه به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سپس چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا یک دقیقه داخل خامه داغ بماند تا ذوب شود. مخلوط را با همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله باید یک گاناش شکلاتی با بافتی لطیف و ظاهری براق داشته باشید.
اکنون به سراغ درست کردن لایه ماسکارپونه بروید. ۱۴۰ گرم پنیر ماسکارپونه را همراه با ۷۰ گرم پودر قند داخل کاسه دستگاه همزن بریزید و مخلوط را به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا حالت خامهای بگیرد. ۷۵ گرم فندق خرد شده اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در حین هم زدن ۱۸۰ گرم خامه همزده سرد را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را آنقدر هم بزنید که غلیظ شود و حالت فومی بگیرد. در صورتی که رد پرههای همزن روی مخلوط بماند یعنی به حالت مورد نظر رسیده است. سپس مخلوط آماده شده را داخل یک کیسه زیپدار بریزید تا استفاده از آن راحتتر شود. در غیر این صورت میتوانید از قاشق هم استفاده کنید.
ویفرها را به قطعات کوچکتر خرد کنید و کنار بگذارید. لیوانها یا ظرفهای مخصوص دسر را حاضر کنید و کنار خود بگذارید. سپس لایههای دسر را داخل ظرفها بچینید. ابتدا مقداری از گاناش شکلاتی را به عنوان لایه اول داخل ظرف بریزید. روی آن را با حدود یک چهارم از ویفرهای خرد شده بپوشانید. دوباره مقداری گاناش شکلاتی روی ویفرها بریزید و روی آنها را کاملا بپوشانید.
اکنون یک سمت کیسه زیپدار حاوی مخلوط ماسکارپونه را با قیچی ببرید و با فشار دادن کیسه مقداری از مخلوط ماسکارپونه را روی لایه شکلاتی بریزید. روی این لایه را هم با گاناش شکلاتی بپوشانید و به همان ترتیب که گفته شد ویفرها را اضافه کنید و روی آن را هم با گاناش شکلاتی بپوشانید. مخلوط ماسکارپونه باقیمانده را اضافه کنید و دسر را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و آماده سرو شود. دسر برای افطار شما آماده است هنگامی که آن را از یخچال بیرون آوردید روی آن را با خامه همزده، فندق بوداده خرد شده، ویفر خرد شده و تراشههای شکلات به شکل دلخواه تزئین کنید. نوش جان!
نکات مهم
دقت کنید که نیازی به همزدن بیش از حد ماسکارپونه و خامه نیست و همان طور که گفته شد فقط کافیست که مخلوط شکل بگیرد.
برای این که چینش لایههای دسر را تمیز انجام دهید، پیشنهاد میکنیم که حتما گاناش شکلاتی را هم داخل قیف مخصوص شیرینیپزی یا یک کیسه که نوک آن را بریدهاید بریزید.
شما میتوانید این دسر را از یک روز زودتر تهیه کنید و به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید. اما این نکته را بدانید که این دسر هرچه بیشتر داخل یخچال قرار بگیرد، ویفرها هم حالت تردی خود را بیشتر از دست میدهند.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/