سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراک قالبی بادمجان و پاستا +طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک قالبی بادمجان و پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

بادمجان...... ۴ عدد

نمک و فلفل..... به میزان لازم

پاستا (پنه) ..... ۵۰۰ گرم

روغن زیتون.....۱ قاشق سوپخوری

پیاز خردکرده...... ۱ عدد

سیر رنده کرده...... ۲ حبه

ذرت کنسروی..... ۳ قاشق سوپخوری

نخودفرنگی کنسروی.... ۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده.... ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ همزده..... ۱ عدد

گوجه‌فرنگی خردکرده..... ۲۰۰ گرم

ریحان خردکرده ...۱ قاشق سوپخوری

اسفناج پخته......۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

روغن زیتون...... ۱ قاشق سوپخوری

سرکه‌ی سفید..... ۲ قاشق سوپخوری

ریحان خردکرده..... ۱ قاشق سوپخوری

شکر.... ۱ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را بشوئید و به کمک پوست‌کن از طول، به ورقه‌های نازک ببرید و در آب نمک بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبکش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. اکنون ظرف نسوزی را چرب کنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید به گونه‌ای که کف و دیواره‌ی ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجان‌ها از دیواره بلندتر باشد اکنون قدری از مایه‌ی فراهم‌کرده را روی بادمجان‌ها بریزید و یک لایه اسفناج پخته رویش بگذارید. دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه‌ی دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینک با بادمجان – که از دیواره‌ها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی که تا نیمه از آب پر کرده‌اید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرم‌کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه، خوراک را بپزید و با سس میل کنید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.