سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بختیاری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تصفیه‌ خانه‌های تهران متناسب با شبکه فاضلاب پیشرفت نداشته‌اند

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در حالی که در اجرای طرح‌های فاضلاب پیشرفت داشتیم، اما در بخش تصفیه‌ خانه‌ها تنها ۶۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم.

 محمدرضا بختیاری مدیر عامل شرکت  آب و فاضلاب استان تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت شبکه آب و فاضلاب استان تهران گفت: در حال حاضر در تهران ۸ هزار کیلومتر شبکه فاضلاب باید راه اندازی شود که تا به امروز ۷ هزار کیلومتر آن محقق شده و فقط هزار کیلومتر آن اجرایی نشده است که آن هم در آینده نزدیک اجرا خواهد شد.

او ادامه داد: در حالی که در اجرای طرح‌های فاضلاب پیشرفت داشته‌ایم، اما در بخش تصفیه‌خانه‌ها تنها ۶۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم و طرح‌های تصفیه‌خانه‌ها متناسب با شبکه فاضلاب پیش نرفته است.


بیشتر بخوانید


مدیر عامل شرکت  آب و فاضلاب استان تهران در ادامه با اشاره به نبود منابع مالی برای اجرا و احداث شبکه تصفیه خانه در تهران اضافه کرد: متاسفانه نبود منابع مالی باعث کندی اجرای عملیات تصفیه خانه در تهران شده است که امیدواریم تا افق ۱۴۱۰ فاضلاب تهران این طرح‌ها به اتمام برسد.

بختیاری افزود: با اجرای تصفیه خانه در تهران چیزی بالغ ۸۳۰ میلیون متر مکعب پساب تولید می‌شود و همچنین با توافقی که با شهرداری تهران داشته‌ایم، همچنین ۱۴۵ میلیون متر مکعب پساب جایگزین می‌شود.

او گفت: پیش‌بینی می‌شود که در سال ۱۴۱۰ تولید پساب به یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب می‌رسد که ۸۰۰ میلیون مترمکعب آن متعلق به شهر تهران است. به طور کلی باید ۱۲ تصفیه‌خانه در داخل شهر تهران به صورت محله‌ای و منطقه‌ای ایجاد شود.

مدیر عامل شرکت  آب و فاضلاب استان تهران افزود: بنابراین جانمایی‌ها باید هرچه سریع‌تر انجام شود. ۲۰ درصد آب شرب کل کشور در تهران مصرف می‌شود. به همین اندازه نیز فاضلاب ایجاد می‌شود و این در حالی است که برای تأمین آب شهر تهران ۳۰ درصد از آب چاه و ۷۰ درصد از آب معمول استفاده می‌شود.

بختیاری تصریح کرد:  برنامه‌ریزی در خصوص اختصاص پساب تولید شده سال ۹۹ تصفیه‌خانه‌های فاضلاب به فضای سبز شهرداری تهران با میزان تقریبی ۴۴.۱ میلیون مترمکعب انجام گرفته است که در فاز اول منطقه دو شهری به دلیل وجود چاه‌های غیرمجاز شهرداری و منطقه ۵ شهری به دلیل اضطرار شهرداری تهران به عنوان مناطق تحت پوشش استفاده از پساب و مدیریت منابع آبی انتخاب شده‌اند.

مدیر عامل شرکت  آب و فاضلاب استان تهران در پایان تصریح کرد: پیگیری شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص پیشنهاد قیمت تمام شده یک مترمکعب پساب قابل واگذاری به فضای سبز توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام و جهت تصویب به شورای شهر ارسال شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.