به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی روزها وسوسه خوردن یک پیتزای خوشمزه آدم را رها نمیکند. اگر امروز از آن روزهای شماست، پیتزا چیکن پارمسان را از دست ندهید. طعم پنیر تازه موزارلا همراه با گوجه فرنگی و مرغ و مقداری پونه خشک در این پیتزا بینظیر است. پیتزا چیکن پارمسان یک وعده غذایی سالم، کامل و خوشمزه است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید. با استفاده از نان پیتزای آماده پمینا دیگر نیازی نیست از چند ساعت قبل درگیر تهیه خمیر پیتزای خود شوید، تنها کافی است نان پیتزای آماده را از فریزر بیرون بیاورید و شروع کنید. همین حالا دست به کار شوید و این پیتزای خوشمزه که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد را در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان خانگی و خوشمزه
نان پیتزای آماده یک عدد
تخم مرغ دو عدد
پنیر پارمسان خرد شده چهار قاشق غذاخوری
سینه مرغ یک عدد
سس گوجهفرنگی یک فنجان
پنیر موزارلا ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی گیلاسی نصف فنجان
پونه خشک دو قاشق چایخوری
پودر سوخاری یک فنجان
ریحان تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان خانگی و خوشمزه
برای تهیه یک پیتزای فوری و خوشمزه نیازی نیست حتما نان پیتزا را در خانه تهیه کنید؛ شما میتوانید با استفاده از نان پیتزای آماده پمینا در یک چشم به هم زدن پیتزایی فراموش نشدنی آماده کنید. برای آماده کرده پیتزای چیکن پارمسان قبل از شروع هر کاری بهتر است فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید و به وسیله یک چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. همزمان در کاسهای دیگر، پودر سوخاری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. سپس سینه مرغ را به صورت مکعبهای مستطیل خرد کنید.
تکههای مرغ را به مایه تخم مرغ آغشته کنید و سپس داخل کاسه پودر سوخاری و پارمسان بغلتانید. به همین ترتیب تمام تکههای مرغ را به پودر سوخاری و پارمسان آغشته کنید. یک تابه بردارید، مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و تکههای مرغ را سرخ کنید.
تکههای چیکن پارمسان سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان خارج شود. نان پیتزای پمینا را از بستهبندی خارج کنید. مقداری سس گوجهفرنگی روی نان بریزید. سپس تکههای مرغ، گوجه فرنگی و پنیر موزارلا را روی نان بریزید.
نمک، فلفل و پونه خشک را نیز اضافه کنید و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن شروع به آب شدن و طلاییشدن کند. پیتزا چیکن پارمسان شما آماده است. آن را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان تزیین کنید؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/