سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش یک جریان سیاسی برای جذب انتخاباتی سلبریتی‌ها/ چند می‌گیری هشتگ بزنی؟!

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم یک جریان سیاسی، مذاکراتی را با برخی سلبریتی‌ها برای حمایت از کاندیدای متبوعش، آغاز کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنرمندان متعهد هر کشور را معمولا به عنوان گروه و قشر پیشرو جامعه می‌شناسند و از آن‌ها یاد می‌کنند. هنرمندانی که در حوزه‌های مختلف تخصص خود از سینما، نویسندگی، موسیقی تا حوزه‌های دیگر می‌توانند باعث دلگرمی مردم باشند و در ناامیدی، با آثار خود بارقه‌های امید را به مخاطبان خود بتابانند.

نمونه‌های مختلف این همیاری و همدلی را می‌شود در روز‌های تلخ کرونایی مشاهده کرد و همراهی هنرمندان متعهد در تنها نگذاشتن مردم با اجرای هنر خود برای مخاطبان در فضای مجازی و یا همراهی در طرح‌های کمک مومنانه و جمع آوری ارزاق برای مستمندان را به خاطر آورد.

اما گا‌ها دیده می‌شود که برخی از هنرمندان و سلبریتی‌ها در موارد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی که دور از تخصص تعریف شده آن هاست شروع به اظهار نظر کرده و با توجه به نفوذ و محبوبیتی که در بین مردم جامه دارند، آن‌ها را به انجام و یا عدم انجام آن کار تشویق و ترغیب می‌کنند.

از حمایت کاندیدای خاصی در زمان انتخابات ریاست جمهوری تا تشکیل کمپین‌ها و هشتگ سازی‌ها در فضای مجازی در حمایت از اشراری که قوه قضاییه حکم اعدام برای آن‌ها صادر کرده است را می‌شود از فعالیت‌های عجولانه، غیر آگاهانه و غیر تخصصی این هنرمندان در عرصه‌های مختلف نام برد.


بیشتر بخوانید


البته بار‌ها و بار‌ها پیش آمده که بسیاری از همان هنرمندانی که با شور و هیجان از کاندیدای خاصی در زمان انتخابات حمایت و مردم را تشویق به رای دادن به آن فرد مذکور می‌کردند، پس از اینکه وعده‌های انتخاباتی یکی پس از دیگری به نتیجه نرسید و عملکرد دولت در مدیریت‌های مختلف به ناکارآمدی متهم شد، زبان به اظهار پشیمانی باز کرده و حمایت خود را پس گرفته اند و یا در موارد قضایی، وقتی جزئیات آن پرونده متهم به قتل منتشر می‌شد، همان هنرمندان حامی و هشتگ زن نه به اعدام، سریع از مواضع قبلی خود عقب نشینی کرده و درنهایت اعلام می‌کنند که ما از جزئیات پرونده اطلاعی نداشتیم.

در این بین نیز هنرمندانی در کشور‌های مختلف نیز گا‌ها اظهار نظر‌های غیر تخصصی کرده که با واکنش‌های منفی سایر هنرمندان روبرو شده اند. اینکه هنرمندان بدانند اگر فقط در زمینه تخصصی رشته خودشان اظهار نظر کنند، قطعا شان و جایگاه آن‌ها در میان اهالی هنر و جامعه حفظ خواهد شد و اتفاقا از محبوبیت بیشتری در میان مخاطبانشان برخوردار می‌شوند و هرگاه در مواردی که از آن آگاهی و اطاعات کافی ندارند، شروع به اظهار نظر می‌کنند، در صورتی که خلاف آن موضوع اتفاق می‌افتد، مردم ناخودآگاه دیگر به ان‌ها اعتماد نخواهند کرد و روز به روز محبوبیت و جایگاه واقعی خود را در میان مردم از دست خواهند داد.

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ این رویه توسط برخی جریان‌های سیاسی دوباره در پیش گرفته شده است؛ بر اساس اخبار رسیده، تعدادی از چهره‌های ذی نفوذ در حوزه سینما به جلساتی خاص دعوت شده اند تا همراهی هنرمندان و سلبریتی‌ها توسط آن‌ها برای تبلیغ نامزد مورد نظرشان جلب شود.

بر این اساس، رایزنی با چهره‌های مختلف در این راستا آغاز شده، اما تعدادی از سلبریتی‌ها به دلیل فشار افکار عمومی پیرامون حمایت آن‌ها از کاندیدای پیروز انتخابات ریاست جمهوری پیشین، حاضر به قبول پیشنهاد جدید نشده اند و در مواردی طلب پول‌های کلان کرده اند.

گفته می‌شود عمده این جلسات به دلیل جلوگیری از حساسیت رسانه‌ها در چند ویلای اطراف تهران برگزار می‌شود.

حال باید دید کدام چهره‌های سلبریتی در انتخابات جدید نیز دوباره خود را وارد بازی‌های سیاسی کرده و به نفع برخی چهره‌های انتخاباتی وارد میدان می‌شوند؟!

منبع:راه دانا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
متأسفانه مردم عبرت نمی‌گیرن نمی‌فهمن کسی که دین اسلام فقط روی کارت ملی‌اش است وتعهدی به دینش نداره،کشورش هم براش مهم نیست و فقط یه چیز می فهمه اونم پوله،پول
ناشناسم
۱۴:۱۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
از قوه مقننه و اقای رییسی درخواست دارم تا با این افراد برخورد قاطع بشه