سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل مدیریت بحران قم:

۷۰ میلیارد تومان کمک‌های مردمی در قم جمع آوری شد

اوروجی گفت: طی یک سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان توسط ستاد‌های مردمی مبارزه با کرونا به آسیب دیدگان کرونایی و تامین اقلام بهداشتی کمک جمع آوری شده که در بروز بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی در سال‌های گذشته بی نظیر بوده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محسن اوروجی مدیرکل مدیریت بحران قم روز دوشنبه در تشریح دستاورد‌های یک سال گذشته این اداره کل، گفت: عمده مصوبات و برنامه‌های اداره کل مدیریت بحران قم در سال گذشته مرتبط با بیماری کرونا بوده که در مجموع بیش از ۹۰ درصد از مصوبات مرتبط با کرونا اجرایی شده‌است.

اوروجی اضافه کرد: در طرح غربالگری کرونا تمام مردم استان غربال و در طرح محله محور شهید سلیمانی نیز بخش زیادی از مردم از خدمات حمایتی و مراقبتی برخوردار شدند.

مدیرکل مدیریت بحران قم با اشاره به روند تکمیل و افزایش زیرساخت‌های درمانی قم، گفت: بیمارستان مادر به زودی به بهره برداری خواهد رسید و به کمک کادر درمان استان خواهد آمد.

قم از روز هجدهم فروردین‌ماه در نقشه رنگ بندی کرونایی کشور به حالت قرمز درآمده است و درصدر استان‌هایی است که شیوع آن رشد صعودی دارد و دست اندرکاران به احتمال افزایش موارد ابتلا و فوتی در صورت توجه نکردن کافی شهروندان به محدودیت ها، پروتکل‌ها و توصیه‌های بهداشتی ابراز نگرانی می‌کنند.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکز‌های عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکز‌های جامع سلامت» امام حسن عسکری (ع) در شهرک امام حسن عسکری (ع)، امام خمینی (ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی (ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران قم در بخش دیگری از سخنان خود، بیان کرد: برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده به بخش کشاورزی، بهبود زیرساخت‌ها و خسارت‌های حاصل از سیل، تندباد و تگرگ ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به کشاورزان استان پرداخت شد.

اوروجی بیان کرد: طی یک سال گذشته ۲۴ میلیارد تومان برای بازسازی مسکن در مناطق شهری و روستایی استان هزینه شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم با اشاره به طرح‌های حمایتی از بخش کشاورزی استان اضافه کرد: در سال گذشته ۶۳ میلیارد تومان برای استمهال وام کشاورزان قمی در نظر گرفته شده بود.

اوروجی در پایان گفت: ۱۷۶ دوره آموزشی در سال گذشته در این استان برگزار و ۱۰۲ مانور تخصصی توسط دستگاه‌های اجرایی قم برگزار شده است.

نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت می‌کنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.