سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص خاکشیر و طرز تهیه جوشانده آن

در ادامه به خواص خاکشیر و طرز تهیه جوشانده آن می‌پردازیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاکشیر از نظر طب قدیم ایران سرد و‌تر است. مصرف خاکشیر صبح ناشتا در آب جوش یا آب سرد، بدون شکر یا با شکر، قبل از غذا یا بعد آن، با فاصله‌ای از غذا یا بدون فاصله شب و روز و همچنین چگونگی استفاده از آن دارای آثار متفاوتی است. در ادامه به خواص خاکشیر و طرز تهیه جوشانده آن می‌پردازیم:

۱- خاکشیرزخم‌ها و جراحات را التیام می‌بخشد.
۲- ملین و خنک کننده است.
۳- تنظیم کننده دستگاه گوارش است.
۴- خاکشیر یکی از بهترین دارو‌ها برای رفع بواسیر و واریس است.
۵- از خواص خاکشیر چربی‌زدایی کبد است.
۶- خاکشیر سرد ضد اسهال و خاکشیر در آب جوش یک داروی ضد یبوست است.
۷- خوردن آن سبب نیکویی رنگ و رخسار می‌شود. به این صورت که خاکشیر را با دو برابر وزن آن با شکر مخلوط کنید و تا ۱۰ روز بخورید.
۸- خاکشیر یکی از بهترین دارو‌های ضد آلرژی است.
۹- در فصل گرما با کاهش دمای بدن به پیشگیری از گرمازدگی کمک می‌کند.

طرز تهیه جوشانده خاکشیر
برای تهیه جوشانده خاکشیر باید ابتدا دانه‌های خاکشیر را ۱۵ دقیقه درون آب خیس کنید. سپس آب اضافی آن را خالی کنید و چندین مرتبه شست وشو را ادامه دهید. سپس خاکشیر را به مدت ۱۰ دقیقه با مقداری آب بجوشانید و پس از سرد شدن میل کنید. در صورت تمایل می‌توانید آن را کمی شیرین کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: خاکشیر ، خواص خاکشیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.