سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پلمب بیش از ۶۰ باشگاه ورزشی در مشهد

رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد گفت: از ۲۱ فروردین ماه تاکنون ۶۰۰ مورد بازرسی از باشگاه‌های ورزشی در سطح مشهد انجام و منجر به پلمب بیش از ۶۰ باشگاه ورزشی شده‌ است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی سلاطین رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد در خصوص نحوه نظارت بر اجرای محدودیت‌های اعمال شده توسط ستاد ملی کرونا بر باشگاه‌ها و اماکن ورزشی مشهد گفت: در این مرحله از شیوع کرونا مشکلات باشگاه‌داران و مشکلات ما در حوزه نظارت نیز بیشتر شده است. پارسال که با وضعیت قرمز شهر مشهد روبرو بودیم که باشگاه‌داران نسبت به محدودیت‌های کرونایی از دستورالعمل ها تمکین کردند.

او افزود: شرایط جامعه به سمتی رفته که گرچه اکثر اصناف تعطیل هستند، اما نسبت به محدودیت‌های دوره‌های قبل همکاری و همراهی مدیران و مالکان باشگاه‌ها کاهش یافته است. البته باشگاه‌داران در کل همکاری خوبی دارند، اما مشکلات کنونی فشار زیادی بر آنان تحمیل کرده است.


بیشتر بخوانید



رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد ادامه داد: از شنبه هفته گذشته اکیپ‌های بازرسی اداره ورزش‌ و جوانان مشهد هر روز از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب گشت می‌دهند که حاصل این گشت های روزانه بارزسی بیش از  ۴۰ واحد بوده است، که تذکر و اخطار کتبی و شفاهی به مدیران و مالکان باشگاه‌ها را در پی دارد.

سلاطین بیان کرد: از ۲۱ فروردین تاکنون ۶۰۰ مورد بازرسی از باشگاه‌های ورزشی سطح مشهد داشته‌ایم که منجر به ۲۲۰ مورد تذکر و اخطار کتبی و شفاهی شده است و ۶۰ تا ۷۰ باشگاه ورزشی نیز پلمب شده‌اند.

او تصریح کرد: مشهد  بیش از ۱۵۰۰ باشگاه و مکان ورزشی دارد که ۸۰ درصد آنان دارای مجوز هستند. ۱۰ تا ۱۵ درصد در حال اقدام و در مرحله اخذ مجوز بوده و حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ باشگاه و اماکن ورزشی در مشهد فاقد مجوز هستند که بیشتر تخلفات در باشگاه‌هایی صورت می‌گیرد که فاقد مجوز هستند.

رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد تأکید کرد: روزانه ۱۵ تا ۲۰ باشگاه‌دار و مربی را به اداره ورزش‌ و جوانان مشهد دعوت می‌کنیم و توضیحاتی ارائه می‌دهیم تا دستورالعمل های بهداشتی و شرایط کنونی را رعایت کنند تا منجر به پلمب و یا تعطیل شدن یک باشگاه ورزشی نشود، زیرا در این صورت باشگاه ورزشی به یک باشگاه خانگی تبدیل می‌شود. یک مربی و یا باشگاه‌دار ورزشکارانش را به خانه و یا باغش که یک محیط غیرتخصصی ورزشی است، دعوت می‌کند. در این حالت ما نیز نمی‌توانیم بر یک ملک شخصی نظارت کنیم و اگر فعالیت‌های ورزشی به باشگاه‌های خانگی انتقال یابد مشکلات دیگری رقم می‌خورد.

انتهای پیام//م.م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.