سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پتانسیل تولید فرآورده‌های سلولزی در استان خوزستان

عضو هیئت علمی دانشگاه خاتم الانبیاء بهبهان گفت: استان خوزستان می‌تواند در آینده، به قطب منابع اولیه تولید فرآورده‌های سلولزی در خاورمیانه تبدیل شود.

پژمان رضایتی چرانی، عضو هیئت علمی دانشگاه خاتم الانبیاء بهبهان، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در آینده‌ای نزدیک تنها منبع مواد لیگنوسلولزی بکر برای تولید محصولات سلولزی، استان خوزستان خواهد بود. این منبع، به واسطه وجود موادی چون تفاله نیشکر یا باگاس، پسماند کشاورزی مثل کاه گندم، برنج و نیزار‌ها است. وجود این منابع، فرصت ویژه‌ای را در اختیار سرمایه گذاران در حوزه صنایع چوب و فرآورده‌های سلولزی قرار می‌دهد که در دیگر نقاط کشور فراهم نیست.

او با اشاره به ظرفیت استان خوزستان در تولید فرآورده‌های سلولزی، بیان کرد: حمایت از نهضت جنگل‌کاری که در سال‌های اخیر در استان خوزستان فعال شده است، می‌تواند این استان را به قطب منابع اولیه تولید فرآورده‌های سلولزی، نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه تبدیل کند. تحقق این موضوع موجب تاسیس کارخانه‌های تولیدی مرتبط خواهد شد.

رضایتی چرانی با اشاره به مشکلات راه اندازی واحد‌های تولیدی در این حوزه گفت: سرمایه گذاران زیادی در حال مذاکره برای راه اندازی واحد‌های تولیدی فراورده‌های سلولزی در خوزستان بوده اند که متاسفانه اجرای تحریم‌ها و شیوع ویروس کرونا  باعث کُند شدن این روند شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه خاتم الانبیا بهبهان بیان کرد: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک مجدد این استان به کانون توجه سرمایه گذاران برای راه اندازی واحد‌های تولیدی محصولات فراورده‌های سلولزی قرارگیرد؛ تا فرآورده‌هایی از جمله کاغذ، مقوا، تخته خرده چوب (نئوپان)، ظروف یک بار مصرف کاغذی و تیشو به صورت گسترده تر تولید شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.