سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مینی بستنی خرمایی؛ مقوی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه مینی بستنی خرمایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یه ایده خوشمزه برای مادرانیکه بچه هاشون تمایلی بخوردن خرما ندارن.

مواد لازم
خرما بدون هسته ۲۰ عدد
کره ۲۵ گرم
بیسکویت پودر شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
گردو خردشده ۵ عدد
قیف کوچک بستنی ۱۲ عدد
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
ترافل رنگی (برای تزئین) به مقدار لازم


بیشتر بخوانید 

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه
خرما‌های هسته گرفته رو با یکی دو قاشق آبجوش بذارید رو حرارت وبا پشت قاشق له کنین تا یکدست بشن..

کره وپودر بیسکوئیت رو اضافه کنین وهم بزنین .. وقتی کره کاملا آب شد وبخورد خرما‌ها رفت زیر حرارتو خاموش کنین وپودر هل وگردوی خرد شده رو اضافه کنین ومخلوط کنین وبذارین کنار تا کاملا خنک بشه

یه جعبه خالی رو بذارین دم دستتون با چاقو به فاصله مناسب سوراخ‌هایی رو روش ایجاد کنین.. و امتحان کنین که قیف‌های بستنی راحت توی سوراخ‌ها جاگیر بشن وتکون نخورن...

حالا مواد خرمایی رو بذارین کنار دستتون.. یه گلوله کوچیک بردارین وبشکل اشک‌درش بیارین.. واز قسمت نوک اشک توی هر قیف بستنی یدونه بذارین وبا دستتون کنارهاشو مرتب کنین ویکم فشار بدین تا محکم به قیف بچسبن.. همه قیف‌ها رو اینمدلی با مواد پر کنین

توی یه تابه کوچیک نصف لیوان آب بریزین ویه پیاله یا ظرف نشکن کوچیک بذارین توش وشکلاتا رو خرد کنین وبریزین تو پیاله.. شکلات که آب شد با قاشق هم بزنین تا یدست وروان بشه..

حالا بستنیای خرمایی رو با دست بگیرین وقسمت خرماییشو توی شکلات آب شده بچرخونین تا همه جاش شکلاتی بشه.. وبعد به روی جعبه منتقل کنین وتوی سوراخ‌های ایجادشده قرار بدین و روش دوسه تا ترافل رنگی بریزین .. همه بستنیا رو اینمدلی درست کنین ومنتظر باشین تا کاملا خنک بشه.. واقعا ساده، ولی جالب و خوشمزه هست.. درست کنین ولذت ببرین..

سایر نکات
مینی بستنی خرمایی
از هر نوع خرما واز هر نوع بیسکوئیت که دوست دارین میتونین استفاده کنین..
حتما کره رو استفاده کنین وبا چیز دیگه‌ای جایگزین نکنین..
گردو رو پودر نکنین.. درشتم نباشه.. یه حالتی که هم راحت فرم بدین وهم زیر دندون بیاد..
برا تزئینم ترافل نداشتین از همون پودر پسته یا گردو یا پودر گل محمدی استفاده کنین..
بعدا بذارین تو یخچالم هیچیش نمیشه البته اگه بمرحله یخچال برسه..
حتما از شکلات سفید برای باور پذیریش استفاده کنین.. نداشتینم مشکلی نیست.. با کاکائو یی هم از خوشمزگیش کم نمیشه...
اگه جعبه تو خونه نداشتین از خونه سازی‌های بچه‌ها کمک بگیرین.. قسمت سوراخ سوراخشون جون میده برا این کار..
تعداد بستینیای آخر کار هم به بزرگی وکوچیکی قیف بستنیاتون بستگی داره.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.