سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی کاجا خوشمزه ؛ مخصوص ماه رمضان

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی کاجا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاجا نام نوعی شیرینی هندی است که از محبوبیت بالایی بین مردم هند برخوردار است و  مخصوص ماه رمضان است.

مواد لازم
آرد قنادی یک لیوان
کره ۴۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
آب ۱/۴ لیوان
کره (برای روی خمیر) ۲۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید 

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر


مواد شربت:
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان

طرز تهیه
برای درست کردن شهد:آب، شکر، هل، گلاب وزعفران را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. اصلا با قاشق هم نزنید (چون شکرک میزند) و با حرارت کم بگذارید ۱۵تا۲۰ دقیقه شهد بجوشد و کمی غلیظ شود، فقط چند بار ظرف را دورانی تکان دهید. مراقب باشید شربت زیاد غلیظ نشده و بلور‌های کریستالی در شربت دیده نشود. بعد آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. (لازم نیست مثل شربت بار غلیظ بشه)

برای خمیر شیرینی:آرد،۴۰ گرم کره، یک قاشق شکر، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد ۱/۴لیوان آب رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و دو سه دقیقه خمیر را ورز دهید و ۱۵ دقیقه خمیر را در محیط بگذارید استراحت کند.

بعد استراحت روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا کاملا نازک شود، ولی پاره نشود

وسط خمیر ۲۰ گرم کره نرم‌شده (۲ قاشق غذاخوری) بزنید و با دست تمیز روی خمیر رابا کره کاملا ماساژ دهید تا کمی کره به خورد خمیر برود.

بعد روی خمیر نشاسته بپاشید. نشاسته را برای این روی خمیر میریزند که لایه‌ها موقع سرخ شدن به هم نچسبند و شیرینی پف کند.

خمیر را از یک طرف رول کنید و به انتهای خمیر که رسیدید با مقدار کمی آب خمیر را کاملا ببندید و مطمئن باشید که خمیر بسته شده است. بعد خمیر را با فاصله ۲ سانت ۲ سانت ببریدو هر کدام از برش‌ها را با وردنه کمی پهن کنید.

درون ظرف گودی روغن بریزید و روغن را داغ کنید، ولی زیاد داغ نشود، بعد شعله را کم کرده و خمیر‌ها راسه چهارتا سه چهارتا در روغن بگذارید و هر دو طرفش را سرخ و برشته کنید. موقع سرخ شدن چند بار شیرینی را زیر و رو کنید تا کاملا مغز پخت شود. هنگام سرخ شدن خمیر‌ها روی هم قرار نگیرند.

اگر شعله گاز زیاد باشد بخش داخلی شیرینی، خام می‌ماند و فقط روی خمیر برشته می‌شود. شیرینی‌ها را بعد از سرخ شدن با صافی از روغن بیرون بیاورید و آن‌ها را بلافاصله در شربت خنک غوطه ور کنید. بگذارید ۱۵تا۲۰دقیقه داخل شربت بمانند. بعد آن‌ها را بیرون آورده داخل ظرف بچینید و سرو کنید.

سایر نکات
توجه کنید که "شربت خنک"و "شیرینی داغ" باشد تا شربت جذب شیرینی شود و شیرینی خمیر نشود.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.