سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور اخطاربرای ۱۵ هزار و ۵۱۳ واحد صنفی در استان

معاون بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:برای ۱۵ هزار و ۵۱۳ واحد صنفی استان اخطار صادر و ۷۶۰ واحد متخلف نیز پلمب شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،عباسعلی درستی معاون بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریزبا اشاره به بازدید‌های مشترک با همکاری سازمان‌های مختلف در هفته گذشته در استان گفت:۶ هزار ۲۵۹ بازرسی توسط تیم‌های نظارت، ۱۳۲ هزار و ۸۳۹ بازدید توسط نیرو‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ۶۴ هزار و ۲۶۶ بازرسی از سوی بسیج و ۳۵ هزار و ۶۳ بازدید توسط هلال احمر انجام گرفته است.

اوبا اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان و تشکیل تیم‌های حمایتی افزود:تاکنون ۴۱ هزار و ۱۰۶ خانوار آسیب پذیر توسط این تیم‌ها حمایت شده اند.

اوگفت: ۹۰ هزار و ۷۴۹ نفر افزاد در ارتباط با بیماران کرونایی در استان رهگیری شده اند که از این تعداد ۴۵ هزار و ۲۶۸ نفر به مراکز منتخب ارجاع و ۱۳ هزار و ۱۶۳ نفر نیز توسط تیم‌های مراقبت در منزل ویزیت شده اند.

معاون بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد اطرافیان بیماران کرونایی در هفته اول امسال به ازای هر بیمار مثبت در استان ۱۰.۷۴ نفر شناسایی، در هفته دوم تعداد اطرافیان بیماران مثبت به ۱۱.۴۶ نفر ارتقا یافته و در هفته سوم تعداد اطرافیان به ازای هر بیمار مثبت ۱۱.۲۵ نفر شناسایی شده اند.

درستی افزود:درصد مثبت شدن تست‌های کرونا در اوایل بیماری بیش از ۳۶ درصد بود که در اواخر اسفند در بیماران سرپایی به ۱۱ درصد رسیده بود، ولی اکنون دوباره درصد‌ها افزایش یافته است.

اوادامه داد: هم اکنون میزان تست‌های مثبت بیماران بستری به ۳۱ درصد و مراجعه کنندگان سرپایی به ۲۱ درصد افزایش یافته که نشان می‌دهد وضعیت شیوع بیماری کاملا افزایش یافته است.

او اضافه کرد: حدود ۸۸ درصد افراد بالای ۶۵ سال تا ۱۸ فرودین ماه جاری در استان غربالگری شده اند که تا پایان فروردین ماه باید ۱۰۰ درصد شود.
معاون بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: ۷۷ درصد بیماران فشار خون، ۷۳ درصد بیماران دیابتی و ۹۱ درصد مادران باردار در استان غربالگری شده اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.