سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذایی ضدسرطان، سنگ کلیه و دیابت مخصوص سحری + طرز تهیه

شاک شوکا نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و شمال آفریقا به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه الیوم السابع، متخصصان تغذیه به روزه داران توصیه می‌کنند به دلیل فوائد فراوان وعده سحری، از آن غافل نشده تا بدین وسیله، انرژی آن‌ها در طول روز تحلیل نرود. آن‌ها همچنین توصیه می‌کنند در این ماه غذا‌های دارای کربوهیدرات را با غلات کامل، میوه و سبزیجات جایگزین کنند.

«شاک شوکا» که به آن «املت تونسی» هم می‌گویند، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و شمال آفریقاست گزینه‌ای مناسب برای سحر‌های ماه رمضان به شمار می‌رود؛ چرا که دارای عناصر غذایی کامل از جمله پروتئین است که برای مدت زمانی طولانی، احساس سیری را برای شما به ارمغان می‌آورد.

شما می‌توانید شاک شوکا را به همراه پنیز، ماست و برش‌های خیار مصرف کنید. در این گزارش قصد داریم تا طرز تهیه شاک شوکا یا املت تونسی را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم

سه عدد تخم مرغ

یک عدد پیاز کوچک خرد شده

سه عدد گوجه فرنگی که باید آن را به مکعب‌های کوچک برش دهید.

یک فلفل سبز که به قطعات مکعبی کوچک برش داده شده باشد.

جعفری خرد شده به میزان یک قاشق غذاخوری

روغن، نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم

خواص غذایی و درمانی شاک شوکا

دانشمندان می‌گویند برخلاف تصور عمومی، مصرف تخم مرغ کامل به صورت روزانه می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را در افراد کاهش دهد.همچنین  افرادی که دیابت یا سنگ کلیه دارند، می‌توانند با مصرف روزانه ۳ فنجان آب پیاز به بهبود بیماری خود کمک کنند.از طرفی نتایج بررسی‌ها حاکی از آن هستند که کاروتن قرمز (لیکوپن) موجود در گوجه‌فرنگی،‌ محافظ بسیار خوبی در برابر سرطان‌های پوست، پروستات، کولون، ریه و سینه محسوب می‌شود.ناگفته نماند فلفل سبز منبع غنی آنتی اكسيدان است و گنجاندن آن در وعده‌های غذايی اثرات مثبتی به همراه دارد.فراموش نکنید که فولیک اسید موجود در جعفری مانع بروز سرطان‌های روده بزرگ، سرطان گردن و رحم می‌شود.

طرز تهیه شاک شوکا

روغن را در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ و مناسب ریخته و بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز‌های خرد شده و فلفل سبز را اضافه کرده و آن را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شما با روی داغ نرم شود.

پس از آن مکعب‌های گوجه فرنگی‌ها را اضافه کرده و هم بزنید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شده و به خورد هم روند.

پس از آن تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و اندکی آن را تکان دهید و در آخر در ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ پخته شود. پس از پخته شدن، ماهیتابه را از روی آتش برداشته و آن را با جعفری‌های خرد شده تزئین کنید.

شما می‌توانید بنا به تمایل روی غذا را نیز با برگ‌های جعفری و فلفل سیاه تزئین و طعم دار کرده و این غذای خوشمزه را همراه با نان و سالاد عربی نوش جان کنید.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
اشتباه نکنید این غذا تشنگی را زیاد میکنه من که میخورم تشنه میشم همین املت خودمانه غرب زده نباش نویسنده عزیز!!!
آرمیتا
۱۴:۲۷ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
خوشت میاد تز اسمای مسخره استفاده کنید اینجا کشورعزیزمون ایرانه فارسی زاپاس بدارید ومثل آدمیزاد حرف بزنید بگید نیمرو، ..... شما مشکل خودکم بینی دارید نویسنده جان
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
آفزین همینطوره
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
ناشناس
۰۴:۲۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
من اینو بخورم یه ماه معدم میشه کوره آتیش
ناشناس
۰۱:۵۲ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
همون املت خودمونه . به نظرم گوجه ش بیشتر بشه بهتره . خخخخخخخخخ
عمار
۰۱:۳۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
دقیقا شبیه رنگ بندی وضعیت کرونایی کشورمون هست وضعیت کاملا اوملتی فقط فلفل سیاهشو باید بیشتر می پاشید روی وضعیت اوملتی . بلا بدور از وضعیت رنگ بندی کرونایی اوملتی . والسلام و صلوات التماس دعا .
ناشناس
۰۰:۳۰ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
همون املت خودمونه دیگه، رفته خارج شده شادشوکا
ناشناس
۲۳:۴۳ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
ترکیه ای ها به املت ما میگن شاک شوکا و چون عادت دارن تو هر غذایی از فلفل سبز استفاده کنن تو این غذا هم استفاده کردن
ناشناس
۲۲:۲۹ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
چه اسم سختی!! خوب بگو املت به اضافه فلفل سبز،دیگه اینقدر آبوتاب نداره یه املت
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
تخم و گوجه خودمان ، را یک اسم روش گذاشتند ، و کمی پیاز و فلفل هم به آن اضافه کردند، مگر نه عناصر اصلی آن ، گوجه و تخم مرغ است ، بقیه برای طعم سازی است
ناشناس
۲۲:۲۵ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
چی هست
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
همون املت خودمونه که هر چی تو یخچال هست بریز دوتا تخم مرغ هم بزن تنگش معرکه میشه
Torabirad
۲۱:۴۵ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
گوجه وتخم مرغ شد ( املت ) املت شد شاد شوکا زبان فارسی بدبخت شد
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
مرغ همسایه غازه
ناشناس
۰۵:۰۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
جالب ان است که مردم دنیا از روغن کمتر استفاده میکنند ولی متاسفانه ما با خوردن روغن زیاد در املت و نیمرو و کو کو و شامی ها امکان کبد چرب را بالا میبریم
ناشناس
۲۱:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
اینکه همون تخم و گوجست، فلفل سبزم روش ریختن
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
کوییک هم همون تیباست فقط اسمش عوض شده..