سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیش ماهی شیر + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیش ماهی شیر را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید 



مواد لازم

خمیر فیلو...... ۸ ورق

کره‌ی آبکرده.....۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ.... ۳ عدد

شیر.... ۲ قاشق سوپخوری

خامه‌ی صبحانه..... ۳۰۰ گرم

پنیر موزارلا‌ی رنده‌کرده.... ۲۰۰ گرم

پنیر پارمسان رنده‌کرده...... ۵۰ گرم

مواد لازم میانی:

کره .... ۵۰ گرم

روغن مایع..... ۲ قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خلالی خرد کرده ۲....... عدد (یک‌دوم پیمانه)

فیله‌ی ماهی شیر خردکرده.....۱ کیلوگرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده .....۵۰۰ گرم

آبلیمو..... ۲ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت ......۱ پیمانه

نمک و فلفل .... به میزان لازم

آویشن.... ۱ قاشق چایخوری

روش‌تهیه

قالب پای را به قطر ۲۴ سانتیمتر چرب کنید، روی خمیر‌ها‌ی فیلو کره بمالید و آن‌ها را روی هم در قالب بگذارید. آن‌گاه مواد میانی را فراهم کنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی کیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

کره و روغن مایع را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید. سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.