سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش خودکشی در میان پرستاران آمریکایی پس از شیوع کرونا

بر اساس اعلام محققان دانشگاه میشیگان، از زمان شیوع ویروس کرونا، خودکشی در میان پرستاران زن آمریکایی افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، طبق مطالعه دانشگاه میشیگان که خودکشی را در بین پزشکان و پرستاران بررسی می‌کند، پرستاران زن تقریبا دو برابر بیشتر از زنان جامعه و ۷۰ درصد بیشتر از پزشکان زن احتمال خودکشی دارند.

متیو دیویس، نویسنده ارشد مطالعه، دانشیار دانشکده پرستاری U-M می‌گوید: این بسیار بالاتر از حد انتظار من است. نتیجه کار برای من این است که ما آنقدر روی رفاه پزشکان متمرکز شده‌ایم که از نظر تاریخی، توجه کافی به این نیروی کار گسترده نداریم که بر اساس داده‌های ما در معرض خطر بسیار بیشتری قرار دارد.

تقریبا ۳ میلیون پرستار در آمریکا مشغول به کار هستند که این کشور را به بزرگترین دارنده نیروی بهداشتی تبدیل می‌کند که ۸۵ ٪ آن‌ها زن هستند.

دیویس می‌گوید مطالبات فوق برنامه‌ای که ویروس کرونا در مورد زنان ایجاد کرده است از آموزش در خانه تا مراقبت از کودک، استرس این پرستاران را تشدید می‌کند.

الیزابت تون هوزمر، استاد پرستاری و استاد مدیریت بهداشت و سیاست در دانشگاه می‌گوید پرستاران و پزشکان با عوامل خطر مشابهی روبه‌رو هستند، اما در پرستاران این عوامل خطر به طور بالقوه به دلیل ساعات طولانی تشدید می‌شود.

فریزی که بیش از ۲۰ سال سابقه کار در پرستاری دارد، می‌گوید: من در مورد دو مسئله اساسی در محل کار امروز نگران هستم؛ نخست سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی تقاضای بیشتری را از پرستاران، پزشکان و سایر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی ایجاد می‌کنند. حتی قبل از بیماری کرونا، پرستاران عوامل استرس زای قابل توجهی را در محل کار خود از جمله تعدیل نیرو، افزایش پیچیدگی مراقبت و کار‌های دیوانسالارانه اضافی گزارش کردند. دوم پرستارانی که من به طور روزمره با آن‌ها کار می‌کنم با چالش‌های سخت‌تری در خانه روبه‌رو می‌شوند که این امر باعث ایجاد استرس بر آن‌ها می‌شود، مانند مراقبت از کودکان یا والدین. هنگامی که عوامل محیط کار و امور خانه در کنار هم قرار می‌گیرند، جای تعجب نیست که چنین معضلاتی هم به بار آید.

این مطالعه نشان داد که در میان پرستاران مرد، خطر خودکشی بیشتر از جمعیت عمومی مردان نیست. اما محققان از تعداد بالای خودکشی در میان پرستاران زن در مقایسه با پزشکان متعجب شدند و آن‌ها هیچ تفاوتی در میزان خودکشی پزشکان و عموم مردم پیدا نکردند که با مطالعات قبلی متفاوت باشد.

آن‌ها می‌گویند: دو دلیل احتمالی برای این امر وجود دارد: ممکن است یک دلیل این باشد که مطالعات پزشک کل تصویر را ثبت نکرده است و بیشتر آن‌ها مطالعات کوچک و تک حالته و تاریخ دار باشد یا شاید برنامه‌های سلامتی که پزشکان را هدف قرار داده‌اند.

فریزی معتقد است کارفرمایان باید تسهیلات بیشتری را در اختیار پرستاران، پزشکان و سایر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی که در تلاش برای رفع نیاز‌های خود هستند، قرار دهد.

یافته‌های این مطالعه نیاز به برنامه‌های سلامتی با کیفیت بالا را برای پرستاران روشن می‌کند: پرستاران ۹۰ ٪ بیشتر احتمال دارد که در حین کار مشکلی را تجربه کنند و ۳۰-۲۰ ٪ بیشتر از مردم به افسردگی مبتلا می‌شوند.

بیش از نیمی از خودکشی‌ها در بین مردم عمومی با شلیک گلوله است. به گفته محققان آمریکایی پرستار و پزشک به احتمال زیاد دارو‌های ضد افسردگی، بنزودیازپین، باربیتورات و مواد افیونی در سیستم خود دارد که این نیاز به آگاهی بیشتر در مورد بهداشت رفتاری را در بین متخصصان مراقبت‌های بهداشتی نشان می‌دهد.

یویس می‌گوید: دلیل بررسی ما این است که کادر درمان دسترسی آسان‌تری به دارو‌ها دارند و می‌دانند چه میزان مصرف آن‌ها می‌تواند خطرآفرین باشد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.