به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همهی ما موقعیتهایی را در زندگی تجربه کردهایم که از خودمان پرسیدهایم: «دارم با زندگیام چکار میکنم؟» در این زمان است که به این نتیجه میرسیم باید قبل از اینکه اوضاع بدتر شود، یک تغییر بزرگ در زندگی خود ایجاد کنیم. زمانی که تشخیص دهید وقت تغییر فرا رسیده، میتوانید زندگیتان را کنترل کنید و برای آیندهی خود تصمیمات مثبت و منطقی بگیرید. امروز در این مقاله به ۱۷ علامت رایج اشاره میکنیم که نشان میدهند باید در زندگی خود یک تغییر اساسی ایجاد کنید. برای اینکه با این علامتها آشنا شوید، در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
۱. به دیگران حسودی میکنید
اگر به دیگران حسادت میکنید و احساس میکنید زندگی ناعادلانه است، بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که تمرکزتان را روی زندگی خود بگذارید و در زندگیتان تغییرات مثبتی ایجاد کنید. حسادت به دیگران هیچ فایدهای به دنبال ندارد و فقط باعث میشود تمام تمرکزتان به جای پیشرفت خود، روی زندگی دیگران باشد. انرژیتان را به جای مقایسهی خود با دیگران، صرف کارهای مفید کنید. اگر این کار را بکنید، همه چیز به طرز مثبت و بهتری تغییر میکند.
۲. به اندازهی کافی نمیخوابید
متأسفانه بسیاری از افراد تا نصفه شب بیدار میمانند و به ذهن خود فشار زیادی وارد میکنند. زمانی که خسته باشید، نمیتوانید بهطور کامل عملکرد خوبی داشته باشید. باید یکی از اولویتهایتان در زندگی، خوابیدن به اندازهی کافی باشد. خواب به طور مستقیم روی سلامت جسمی و ذهنی تأثیر میگذارد و به همین دلیل است که داشتن خواب کافی اهمیت بسیار زیادی دارد.
۳. وزنتان تغییر پیدا کرده است
اضافه وزن یا کاهش وزن، هر دو نشانهی این هستند که باید تغییراتی را در روتین خود ایجاد کنید. ممکن است به دلایل مختلفی مثل استرس زیاد به خاطر کار از ورزش کردن و توجه به غذایی که میخورید، غافل شده باشید.
۴. روی پوستتان لکه ایجاد شده است
مشکلات پوستی نشاندهندهی این هستند که در بدنتان ایرادی وجود دارد. خواب، رژیم غذایی و استرس میتوانند تأثیرات قابلتوجهی بر روی ظاهر پوست داشته باشند؛ بنابراین اگر به طور ناگهانی دچار جوش و آکنه شدید، ممکن است نیاز شود تغییراتی را در سبک زندگی خود ایجاد کنید.
۵. با دوستانتان در ارتباط نیستید
اگر از دوستانتان دوری کرده، برنامهها را کنسل میکنید و تماسهای آنها را نادیده میگیرید، احتمالا دلیل این کارهای شما این است که سعی دارید چیزی را از آنها مخفی کنید. دوری کردن از دوستان صمیمی، راهحل مشکل شما نیست. دوستان واقعی همیشه از شما حمایت کرده و در سختیها به شما کمک میکنند؛ بنابراین صحبت کردن و مشورت کردن با آنها یکی از بهترین کارهایی است که میتوانید انجام دهید. دوستان واقعی به شما کمک میکنند از دوران سخت زندگیتان راحتتر عبور کنید.
۶. رفتارهای خودتخریبی دارید
اگر بیش از حد غذا میخورید یا شروع به سیگار کشیدن کردهاید، به یک تغییر اساسی در زندگی احتیاج دارید. معمولا افراد رفتارهای خودتخریبی را به این دلیل از خود نشان میدهند که میخواهند از مسؤولیتهایی که به عهده دارند، شانه خالی کنند یا فکرشان را از موقعیت سختی که دارند، منحرف کنند. اجازه ندهید افکار منفی زندگی شما را تخریب کنند. کنترل زندگیاتان را به دست گرفته و تصمیمات مثبتی برای خود بگیرید.
۷. احساس ترس دارید
ترس انواع مختلفی دارد. به طور مثال ممکن است شما ترس از تنهایی داشته باشید. اگر از چیزی ترس دارید، باید مواجهه با آن ترس و پیدا کردن راهحل برای مقابله با آن را در اولویت قرار دهید. به یاد داشته باشید که شما شایستهی خوشحالی هستید. در صورتی که از چیزی ترس دارید، از فرصت استفاده کرده و تغییر را ایجاد کنید.
۸. از لحاظ احساسی دچار مشکل شدهاید
زندگی پر از درگیریها و مشکلات بزرگ و کوچک است. اگر به یاد نمیآورید که آخرین باری که از ته دل خندیدهاید چه زمانی بوده یا آخرین باری که برای چیزی حسابی هیجانزده شدید کی بوده، وقت این است که کمی بیشتر به خودتان و زندگیتان توجه کنید. بیشتر افراد برای زندگی خود هدف تعیین میکنند و صبح تا شب کار میکنند تا به هدفشان دست پیدا کنند. آنها آنقدر درگیر رسیدن به هدف خود میشوند که فراموش میکنند باید از لحظه لحظهی زندگی استفاده کنند. باید همانطور که در حال کار و تلاش هستید، از مسیر هم لذت ببرید و نباید زندگی کردن را فراموش کنید.
۹. علاقه به خود را از دست دادهاید
زمانی که به آینه نگاه میکنید، احساس میکنید با یک فرد غریبه روبهرو شدهاید؟ اگر اینطور است، باید به شما بگوییم که دیگر خودتان را دوست ندارید. داشتن احساس خوب دربارهی خود به شما در افزایش اعتماد به نفس کمک میکند. باید توجه به خود را در اولویت قرار دهید.
۱۰. عصبانیت خود را سر دیگران خالی میکنید
در صورتی که متوجه شدهاید که بهتازگی با اطرافیان خود به طور متفاوتی برخورد میکنید، علت را درون خودتان جستوجو کنید. در بسیاری از مواقع، عصبانیت یک علت درونی (و نه یک محرک بیرونی) دارد. اطرافیان شما کسانی هستند که در پستی و بلندی زندگی در کنار شما بودهاند. قدر آنها را بدانید و آنها را به خاطر مسائل بیارزش، از خودتان نرنجانید.
۱۱. انگیزهی خود را از دست دادهاید
اگر صبحها هیچ انگیزهای برای بیدار شدن و رفتن به سرکار ندارید، تمام چیزی که نیاز دارید، یک تغییر اساسی در روتین زندگی است. اینکه هر از گاهی چنین احساسی داشته باشید، هیچ ایرادی ندارد و اتفاقا این موضوع کاملا طبیعی است. در چنین مواقعی نیاز نیست خودتان را مجبور کنید تمام وظایف روزمره را به طور کامل انجام دهید. به دنبال انجام کارهایی برای بهتر کردن حال خود و افزایش انگیزه باشید.
۱۲. همه چیز را زیادی راحت گرفتهاید
اگر هر روزتان مثل هم است و هیچ کار جدیدی انجام نمیدهید، وقت آن است که به دنبال روشهایی برای خارج شدن از منطقهی امن (Comfort zone) خود باشید. اگر تجربیات جدیدی را به دست نیاورید، بهعنوان یک انسان رشد نخواهید کرد. برای اینکه با موقعیتهای جدید مواجه شوید و با تواناییها و مهارتهای خود بیشتر آشنا شوید، خودتان را به چالش بکشید.
۱۳. به دیگران بیش از حد وابسته هستید
اطرافیان ما تأثیر زیادی روی زندگی ما میگذارند. کمک گرفتن از دیگران، زمانی که در موقعیت سختی هستید، ایرادی ندارد؛ اما باید در نهایت خودتان تصمیم بگیرید. نباید برای همه چیز به دیگران اتکا کنید و نظر آنها را مقدم بر نظر خودتان قرار دهید.
۱۴. بهانه میآورید
تغییر میتواند ترسناک باشد. معلوم نیست تغییری که میخواهید در زندگیتان ایجاد کنید، ختم به خیر میشود یا نه! اما بهانه آوردن و به تأخیر انداختن کارها هم مشکل را برطرف نخواهد کرد. بهانه نیاورید و به فکر ایجاد تغییری باشید که قرار است زندگی شما را به طرز مثبتی تحت تأثیر قرار دهد.
۱۵. ولخرجی میکنید
بسیاری از افراد خرید کردن را بهعنوان ترفندی برای بهتر کردن حال خود انجام میدهند. اگر مدام ولخرجی کنید، در آینده با مشکلات مالی زیادی مواجه خواهید شد. عادات مالی خود را تغییر دهید و به طور متعادل خرج کنید.
۱۶. در لحظه زندگی نمیکنید
همهی ما در گذشته اشتباهاتی را انجام دادهایم. اگر مدام در گذشته زندگی کنید و پیش خودتان بگویید: «ای کاش فلان کار را انجام نداده بودم!» یا اگر دائما دربارهی آینده خیالپردازی کنید، هیچ اتفاق مثبتی نخواهد افتاد. یاد بگیرید در لحظه زندگی کنید. قدر حال را بدانید و در زندگی فعلی خود تغییری را ایجاد کنید که میدانید آیندهتان را بهتر میکند.
۱۷. از خودتان واکنشهای افراطی نشان میدهید
هیچ چیز در حالت افراطی خوب نیست؛ به ویژه اگر واکنشهای افراطی را بهعنوان روشی برای پرت کردن حواس خود از احساسات واقعیتان به کار بگیرید. اگر موضوعی ذهنتان را زیاد به خود مشغول کرده است، سعی کنید با استفاده از یک سری ترفندها در زندگیتان تعادل ایجاد کنید. توجه کنید که مشکلات موقت هستند و پس از مدتی برطرف میشوند؛ بنابراین بیش از حد ذهنتان را درگیر آنها نکنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/