سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پائیا؛ غذای خوشمزه و معروف اسپانیایی

در گزارش زیر طرز تهیه پائیا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پائیا، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و معروف اسپانیا است. این غذای ملی اسپانیا در روز‌های آخر هفته و روز تعطیل در مراسمات خاص خانوادگی طبخ و سرو می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و خوش طعم برنج، میگو و مرغ می‌باشد. البته پائیا را با انواع گوشت، چون گوشت سفید، مرغابی، اردک، خرگوش، حلزون، ماهی، و… نیز طبخ می‌کنند.

راحتی طبخ این غذای اسپانیایی که در زمان بسیار کمی نیز آماده و طبخ می‌شود، برای تمام خانم‌ها دلپذیر خواهد بود. می‌توانید غذای پائیا را در وعده ناهار و یا در وعده شام برای مهمانان خود آماده و سرو کنید.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۱ عدد
میگو: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
نخود فرنگی: نصف پیمانه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از بال مرغ خوشمزه با سس باربیکیو و کنگر پلو تا فنجان‌های نوتلا و ژله آبرنگی + تصاویر


مراحل

ابتدا میگو‌ها را پاک و آماده کنید.

سینه مرغ را در یک قابلمه جدا با کمی آب بگذارید تا نیم پز شود.

پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی خرد شده، فلفل دلمه‌ای و نخود فرنگی را به پیاز اضافه و تفت بدهید.

زنجبیل و ادویه‌ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مواد آماده شده را در یک کاسه جداگانه بریزید.

سپس مرغ را نیز کمی در ماهی تابه سرخ کنید تا نرم و قهوه‌ای رنگ شود.

میگو‌ها را نیز کمی در روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

برنج را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد گذشت ۱۰ دقیقه، سینه مرغ، میگو و مواد آماده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

درب قابلمه را بگذارید و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.