سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از حشره کش‌ها چه خطری برای جنین دارد؟

قرار گرفتن مادر باردار در معرض مواد شیمیایی، آفت کش‌ها و حشره کش‌ها سلامت جنین را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که قرار گرفتن مادران باردار در معرض مواد شیمیایی صنعتی از جمله مواد معدنی و آفت کش ها، خطر ابتلا به اتیسم در کودکان را دو برابر می‌کند.

اختلال طیف اتیسم (ASD)، که علائم آن شامل اختلال در ارتباط اجتماعی و رفتار کلیشه‌ای است، حدود ۱ یا ۲ درصد کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

محققان دانشگاه سایمون فریزر سطح ۲۵ ماده شیمیایی را در نمونه خون و ادرار ۱۸۶۱ زن کانادایی در سه ماهه اول بارداری اندازه گیری کردند و دریافتند که رابطه مستقیمی بین افزایش رفتار‌های مشابه اتیسم در کودکان پیش دبستانی و قرار گرفتن در معرض برخی مواد سمی در محیط طی بارداری وجود دارد.

سمومی که منجر به افزایش خطر اتیسم در کودکان می‌شوند شامل فلزات حامل مواد شیمیایی، سموم دفع آفات، بی فنیل‌های پلی کلر، فتالات و بیس فنول‌ها هستند.

هرچند محققان نتوانسته اند علت این رابطه را تعیین کنند، اما وجود این رابطه را ثابت کرده و توضیح داده اند که برای تعیین دقیق علت این رابطه در آینده به تحقیقات بیشتری نیاز خواهد بود.

جوش علمبه مدیر ارشد این مطالعه گفت: ما وضعیت ۶۰۰ کودک را که مادران آن‌ها در این مطالعه شرکت کردند تا سنین ۳-۴ سالگی، دنبال کردیم و متوجه شدیم کودکانی که مادران آن‌ها در معرض غلظت بالاتر کادمیوم، سرب و برخی از فتالات‌ها هستند بیشتر در معرض ابتلا به علائم اتیسم قرار دارند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.