سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ اشتباه رایجی که طعم قهوه را از بین می‌برد

برخی اوقات انجام اشتباهاتی رایج سبب می‌شود تا طعم قهوه از بین برود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اماراتی البیان، قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ به طوری که دارای محبوبیتی است که نظیری ندارد. بسیاری از افراد آن را به شکل روزانه می‌نوشند، اما برخی اشتباه‌ها سبب می‌شوند تا طعم قهوه از بین برود. در زیر به شش اشتباه رایج در این خصوص اشاره شده است:

۱- نخریدن قهوه تازه

نخستین اشتباه، نخریدن قهوه تازه است. شاید بسیاری از افراد نمی‌دانند که قهوه محصولی است غیر ماندگار و به همین خاطر باید با آن مانند نان تازه و یا سبزیجات رفتار کنید؛ یعنی آن را به شکل مستقیم از یک کافی شاپ محلی خریداری کنید؛ نه از فروشگاه‌ها و مکان‌هایی که قهوه مدت زیادی در آنجا مانده است.

۲- ندانستن مقدار کافئین

بسیاری از افراد از میزان کافئین در انواع مختلف قهوه اطلاعی ندارند و نمی‌دانند چه میزان طول می‌کشد تا قهوه آماده شود. به طور مثال قهوه اسپرسو دارای میزان بیشتری کافئین است.

۳- آماده سازی قهوه در کمتر از ۴ دقیقه

اندازه دانه‌های قهوه هم یکی دیگر از مسائل است. در صورتی که اندازه آن ایده آل و خوب باشد، ۴ دقیقه زمان مناسبی برای آماده سازی قهوه است.

۴- استفاده از ظروف کثیف

تمیزی ظروفی که برای دم کردن قهوه از آن استفاده می‌کنید، می‌تواند بر طعم و کیفیت قهوه تأثیر بگذارد.

۵- خوردن قهوه با شیر و شکر

اگرچه افزودن شیر و شکر به قهوه فکر بدی نیست؛ اما اگر شما یک قهوه برشته شده خوب خریداری کرده اید، نیازی به شیر و شکر نخواهید داشت.

۶- نگهداری قهوه بیش از یک ماه‌

می‌توان قهوه را یک ماه پس از آسیاب کردن آن نیز نوشید، اما در این صورت، کیفیتش از بین می‌رود؛ بنابراین بهتر است قهوه را طی دو هفته پس از آسیاب استفاده کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمد رضا
۱۶:۲۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
سلام از مطلب زیبای علمی و پزشکی شما بسیاار سپاسسگزاریم.
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۶ فروردين ۱۴۰۰
ممنون از راهنمایی هاتون