سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش فسنجان ویژه ؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش فسنجان ویژه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سلام مهربونا این فسنجون روبادستورویژه خودم درست میکنم ومزه اش محشره

مواد لازم
مرغ۱ عدد
گردو آسیاب شده۱ لیوان
کشمش۱ استکان
رب انار۱ استکان
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چای خوری
زعفران۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل۱/۲ قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


طرز تهیه
مرغ رو باسیر و پیاز و مقداری زردچوبه اول آبپزکنین تابوی مرغ گرفته بشه درحد چندجوش کافیه وبعد مقداری سرخ کنین وکناربزارین

گردو رو با پیازی که رنده زدین و خوب سرخ کردین تفت بدین تابوی خامیش گرفته بشه وبهش رب گوجه رو همراه مرغ‌ها اضافه کنین (۱قاشق هم از رب انارتون بهش اضافه کنین).

وبعدمقداری آب یخ روی گردوبریزین تاخوب روغن پس بده وبزارین خوب گردوتون بپزه وهرنیم ساعت یکبارچندتکه یخ بهش اضافه کنین تاخوب روغن بندازه.

پیازروسرخ کنین وهمراه کشمش تفت بدین وکناربزارین

وقتی مرغ وگردوتون خوب پخت ورنگش تغییرکردبهش رب اناررواضافه کنین وبزارین آبش خوب بخاربشه

پنج دقیقه آخر پختش مخلوط کشمش پیازداغ روهمراه با زعفرون اضافه کنین نوش جونتون

سایر نکات
رنگ فسنجون بستگی به میزان پخت گردوتون داره وزعفرونی که بهش میزنین من ازکشمش برای ملس شدنش استفاده کردم وحتماهم پیازی که بهش گردورواضافه کردین رنده شده باشه وخوب سرخ کرده باشین

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.