سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی؛ ساده و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:

کره: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات شیرین: ۱۵۰ گرم
بیسکوییت (ساقه طلایی): ۱۲ عدد
شکلات تلخ: ۵۰ گرم
عسل (یا شکر): ۴ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:

این کیک بسیار راحت هست و سریع آماده میشه ابتدا همه مواد به جز بیسکویت رو در ظرفی می‌ریزیم و روی بخار کتری که روی حرارت درحال جوش است قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا کاملا” ذوب بشه. (برای آب شدن میتونید از مایکرویو هم استفاده کنید)

بیسکویت‌ها را به تکه‌های درشت خرد می‌کنیم شکلات را از روی حرارت بر می‌داریم و ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی سرد شود. (کم) بیسکویت‌ها رو با شکلات به آرومی قاطی می‌کنیم.

داخل ظرف کیک یا هر ظرف مستطیلی رو سلفون یا نایلون کشیده و لبه‌های آن را به اندازه‌ای که روی مواد پوشش داده بشه بیشتر از لبه‌های ظرف می‌گیریم. بعد مواد شکلاتی بیسکویت را داخل ظرف می‌ریزیم و با لیسک کاملا پهن می‌کنیم.

لبه‌های سلفون رو روی کیک گذاشته و با کف دست سطح کیک رو صاف می‌کنیم. هنگامی که کیک خنک شد به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود؛ و بعد با کارد تیز برش می‌دهیم. بعد آن را سرو می‌کنیم.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.