سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان باغارج ارمنی؛ یک نان خوشمزه برای افطار

در گزارش زیر طرز تهیه نان باغارج ارمنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت نان باغارج ارمنی آشنا کنیم.

مواد لازم
آرد نان فانتزی۲ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر (پرچرب)۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه۱/۴ پیمانه
خمیر مایه خشک فوری۱ قاشق چای خوری سرپر
عسل۲ قاشق سوپ خوری
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
کره۲۷ گرم

مواد لازم داخل نان
آرد تفت داده۱/۲ پیمانه سرخالی
کره۲ قاشق سوپ خوری
شکر ریز۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل۱/۴ پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


طرز تهیه
ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ را جدا میکنیم.

سفیده تخم مرغ؛ شیر ولرم وخامه را درون کاسه ریخته وبا مفتول خوب میزنیم تا یکدست شود.

عسل؛ کره گیاهی به دمای محیط رسیده ونمک را اضافه وهم میزنیم تا یکدست شود.

یک لیوان از آرد الک شده وخمیر مایه را اضافه وهم میزنیم. بقیه آرد را به تدریج اضافه تا خمیر جمع شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ده دقیقه ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر گرفته شود. روی خمیر را کیسه فریزر چرب شده قرار داده وظرف را با پارچه میپوشانیم ودو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم.

برای تهیه مواد مغزی نان آرد را با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود وکمی تغییر رنگ دهد. والک میکنیم. وقتی خنک شد پودر نارگیل و شکر را اضافه ومخلوط میکنیم. کره به دمای محیط رسیده را اضافه و به خورد مواد خشک میدهیم.

بعداز استراحت پف خمیر را گرفته وکمی ورز میدهیم. از مواد میانی بین خمیر قرار داده وبه شکل دلخواه میپیچیم.

نانهارا روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدهیم. دوباره کیسه فریزر روی آن‌ها میکشیم و۳۰ دقیقه دیگه استراحت میدهیم.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع از قبل گرم میکنیم. ظرف آبجوش کف فر قرار میدهیم. زرده را با وانیل میزنیم روی نان‌ها رومال میکنیم وبه مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه میپزیم و چند ثانیه گریل میکنیم.

سایر نکات
۱-بعداز پخت شکر کمی زیر دندان میاید درصورت تمایل از پودرشکر استفاده کنید.

۲-من خمیر را به سه تا چانه تقسیم کرده بین دوتا مواد مغزی گذاشتم دوباره چانه کردم وبا وردنه پهن کردم واز چانه سوم نوار‌هایی تهیه کردم وروی نان قرار دادم.

۳-این نان بسیار نرم لطیف وخوشمزه هست.

۴-ترجیحا از کره گیاهی استفاده شود که توی فر بوی نامطبوع نگیرد.

۵-مواد قابل حذف وجایگزین نیست.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.