سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسعودی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

نیازمند عزم جدی و تغییر نگاه نسبت به سرمایه گذاری با کشور‌های دیگر هستیم

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: برای موفقیت در عرصه بین الملل نیازمند مدیریت درست، عزم جدی و تغییر نگاه نسبت به سرمایه گذاری با کشور‌های دیگر هستیم.


حیدر علی مسعودی، عضو هیئت علمی و استاد روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به سفر نخست وزیر کره جنوبی در ایران، گفت: کره جنوبی یکی از مهم‌ترین متحدین آمریکا در منطقه شرق آسیاست و قاعدتا رویکرد‌های سیاست خارجی این کشور را باید در راستا و چارچوب استراتژیک آنها با ایالت متحده آمریکا تحلیل کرد.

وی افزود: گفته می‌شود که روزنه‌های جدی برای رفع تحریم‌ها از سوی دولت بایدن و تیم مذاکراتی او وجود دارد و سفر نخست وزیر کره جنوبی به ایران هم یکی از پیام‌های مثبت آمریکا به ایران است، بنابراین این سفر بر گشایش محدود ارزی و اقتصادی کشورمان تاثیر خواهد داشت.

مسعودی اظهار کرد: هماهنگی‌های اولیه‌ای که بین ۲ کشور در سفر قبلی مقامات کره جنوبی به ایران اتفاق افتاد، در حال عملی شدن است.


بیشتر بخوانید


عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه ایران طی این ۴سال با خروج آمریکا از برجام در تنگنای اقتصادی بود، گفت: هرگونه رابطه جدید با کشور‌هایی مثل کره جنوبی که از لحاظ تکنولوژیک موقعیت خوبی دارند برای اقتصاد ایران، پیام مثبتی است.

وی درباره اینکه همکاری ایران با کره جنوبی در حوزه اقتصادی، کشور را به بازار مصرف کالا‌های آنها تبدیل می‌کند یا خیر، گفت: این موضوع به توانمندی ایران بر می‌گردد که بتواند رابطه اقتصادی خود را با کره جنوبی، عمق بخشد. اگر اقتصاد ایران توان همکاری‌های بلند مدت را داشته باشد، قوانین و ضوابط سرمایه گذاری تسهیل شود، بروکراسی و سازمان‌های اداری کشور مقررات زدایی کنند و به نوعی ورود سرمایه و تکنولوژی را به کشور تسهیل کنند، رابطه اقتصادی ما با کشور‌های دیگر عمیق می‌شود.

مسعودی ادامه داد: در مورد نقشه راه همکاری ایران و چین هم چنین وضعیتی وجود دارد که اگر فقط بر اساس نظر چینی‌ها باشد، آنها تمایل به فروش کالا‌های خود و خارج کردن ارزش افزوده آن در کشورمان هستند، ولی برای موفقیت در عرصه بین الملل به مدیریت درست، عزم جدی و تغییر نگاه نسبت به سرمایه گذاری و همکاری با کشور‌هایی که به نوعی در اتحاد و ائتلاف با آمریکا هستند، نیازمندیم؛ تا زمانیکه ما به رابطه با کشور‌های دیگر بدبین باشیم و آن را رابطه ارباب رعیتی تلقی کنیم، نمی‌توانیم موفق باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.