سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان و پنیر مخصوص؛ یک فرنچ تست خوشمزه

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان و پنیر مخصوص فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  طرز تهیه نان و پنیر مخصوص امروز بسیار شبیه به رسپی فرنچ تست معروف فرانسوی‌ها است که برای صبحانه تهیه می‌کنند. با کمی تغییر و خلاقیت شما میتوانید یک نان و پنیر حرفه‌ای و خوشمزه برای صبحانه خود آماده کنید. ما در این ساندویچ از پنیر چدار، بیکن، تخم‌مرغ و سبزیجاتی مثل فلفل و پیازچه استفاده می‌کنیم؛ اما شما می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را با هر پنیری دیگری که دوست داشته باشید نیز تهیه کنید. اگر گیاهخوار هستید می‌توانید بیکن را از این ساندویچ حذف کنید و به جای آن از پنیر کبابی و اسفناج استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان و پنیر مخصوص فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان و پنیر مخصوص با بیکن

تخم مرغ بزرگ چهار عدد
کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
نان تست دو تکه
پنیر چدار (خرد شده)  سه چهارم پیمانه
بیکن  سه ورق
پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش بادمجان بدون گوشت جا افتاده و استیک سیب زمینی تا ماسالا دوسا هندی + تصاویر


طرز تهیه نان و پنیر مخصوص با بیکن

وقتی می‌گوییم نان و پنیر شاید اولین میان‌وعده‌ای که به فکرتان برسد همان نان و پنیر و سبزی کلاسیک و قدیمی است که از ساندویچ‌های سنتی ایرانی است و در هر خانه‌ای مواد اولیه‌اش پیدا می‌شود. اما نان و پنیر مخصوصی که قصد آموزش آن را داریم بسیار شبیه به تست فرانسوی است که قبلا به شما آموزش داده‌ایم و یکی از صبحانه‌های محبوبی است که با نان تست می‌توانید تهیه کنید. برای شروع یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره پاستوریزه را به تابه اضافه کنید. صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود. بیکن‌های ایرلندی را برای حدود دو تا سه دقیقه در کره سرخ کنید.

در یک کاسه تخم مرغ‌ها را با مقداری نمک و فلفل خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. پیازچه خرد شده را نیز با تخم مرغ‌ها قاطی کنید. سپس تخم مرغ‌ها را درون تابه روی حرارت ملایم بریزید.

سپس خیلی سریع یک تکه نان تست را روی تخم مرغ‌ها در یک طرف ماهیتابه قرار دهید و با تکه دوم نان تست هم همین کار را بکنید و این تکه را به صورت آینه‌ای کنار تکه اول قرار دهید. حدود سه دقیقه وقت بدهید تا تخم مرغ‌ها بپزند.

با استفاده از دو کفگیر نان و تخم مرغ را بر گردانید. پنیر چدار رنده شده را روی تخم مرغ‌ها بریزید و بیکن‌ها را به آن اضافه کنید. کمی فرصت دهید تا پنیر ذوب شود. سپس دو تکه نان را روی هم بر گردانید. طوری که یک ساندویچ کامل درست شود. نان پنیر مخصوص شما آماده سرو است. تنها کافی است آن برش بزنید و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۱۴ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
بیکن، گوشت خوک هست

خسته نباشی دلاور