سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی پَر

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی پَر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی پَر خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

شکلات تیره‏ (ذوب شده به روش بن ماری) ۱۰۰ گرم
مربای تمشک ‏ (۳۱۵ گرم) ۱ فنجان
آب ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره خرد شده ‏ ۱۲۵ گرم
شکر (۶۰ گرم) ۱/۳ فنجان
بادام پودر شده (۸۵ گرم) ‏ ۴/۳ فنجان
آرد ۱.۵ فنجان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه
فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود .
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، پودر بادام، شکر، تخم مرغ، کره رادر ظرفی با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشند بعد شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید خمیر آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرا دهید.
بعد از یخچال بیرون آورده و پهن کرده به ضخامت ۴ میلی متر و با قالب قلب از خمیر جدا کنید و توی سینی فر بذارید.
تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اون‌یکی میزارید باید داخلش رو با قالب قلب کوچکتر خالی کنید.
سینی فر رو ۸-۱۰ دقیقه توی فر بزارید تا بیسکویتهاتون بپزند.
مربا تمشک رو با ۲ ق چ آب روی حرارت بزارید تا رقیق و ذوب بشه، بعد ‏بزارید تا کمی خنک بشه.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.