به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فاج پاپ کلاسیک آشنا کنیم.
مواد لازم:
شکلات سفید آب شده به مقدار لازم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
شیر ۲،۳/۴ پیمانه
شکلات نیمهتلخ خرد شده ۱۱۵ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک شکلات نیمهتلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود.
شیر را به تدریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید.
آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
آنها را به مدت ۴۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا زمانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
مخلوط را درون قالبهای بستنی یخ بریزید. چوب بستنی در آنها قرار دهید. روی آنها رابپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
پیش از سرو، ۱۰ دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخزدگی بیرون بیایند.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/